Ljepota Magazin

ŽENE DOSLOVNO LUDE ZA NJIM: Ljepota zapisana u genima, otkriveno na koga liči čuveni Bali Beg

Napisao A. K.

Život Buraka Ozcivita ili poznatijeg kao Bali Beg nije idiličan kakvim ga većina smatra.

Malo je poznato da je njegov otac radio u zalogajnici na jugoistoku Turske, a majka je domaćica, te da su jedva spajali kraj sa krajem

Kada ga je Ceylan Çapa, manekenka sa kojom je bio u vezi napustila utjehu je našao u radu.

– Zatrpao sam se poslom i to mi je pomoglo da odagnam crne misli. Fahrije mi je prvo bila prijateljica, rame za plakanje, slušala je o mojoj boli, a onda su se emocije probudile i poželio sam da budem sa njom. – izjavio je tada Burak, prenosi “Novi“.

– Zbog ljubavi više nisam bio spreman na prvu loptu da rušim svijet. Iskustvo me je naučilo da ljubav može biti opasna, a ja zbog nje nisam htio da gubim glavu. Fahrije me je uvjerila da prava ljubav zaista postoji – dodao je.

Naime, glasine o njegovoj seksualnoj orijentaciji dodatno su utjecale na njegov težak život.

Markatni turski glumac dijeli sudbinu mnogih zvijezda – život ga nije previše mazio, pa je odrastao u siromaštvu sve dok otac nije poslao njegove fotografije za izbor turskog top-modela.

On je, naravno, pobijedio i to je bila odskočna daska za njegovu karijeru.

Ipak, glumac kaže da mu nikada nije zasmetalo to što nije odrastao u izobilju i da je zahvalan na svemu što su mu roditelji pružili, te da je za njih veoma vezan, posebno za majku sa kojom provodi dosta vremena.

O njihovim zajedničkim momentima obaviještava obožavaoce na svom Instagram profilu, a često se mogu vidjeti komentari kako je upravo od nje i naslijedio ljepotu.

Komentari

komentara