Ljepota

Pet grešaka koje vođenje ljubavi čine dosadnim

Izbjegnite ovih pet grešaka i postat ćete umjetnik u krevetu…

TRAŽITE DOZVOLU?

Ako ste već određeno vreme sa djevojkom i poznajete govor njenog tijela, ništa ne može upropastiti raspoloženje kao postavljanje pitanja. Dobar ljubavnik zna kada mu je partnerka raspoložena i spremna za “akciju” bez posebnih priprema, piše “Menshealth“.

Sasvim dovoljan može biti pogled ili dodir pravog mjesta…

PREDVIDLJIVOST

Ukoliko ste duže vrijeme zajedno, ovo može biti jedan od najvećih izazova u krevetu. Kako je uvijek izludjeti, kako ne ponavljati iste pokrete?

Ako želite da zadržite nivo uzbuđenja koji vas je prvih nekoliko mjeseci “prikovao za krevet”, imajte na umu da vezu neprestano morate činiti svježom.

Ne plašite se da probate nove poze, igrice i ostvarivanje fantazija u kojima ćete oboje uživati, jer tako nikad nećete doći do tačke kada ona može da predvidi svaki vaš potez.

Ukoliko koristite pet minuta za predigru, produžite je na petnaest i raspalite njenu maštu ili je iznenadite dok pere sudove…

MEHANIČKI SEKS

Budite oprezni: ne postoji žena koja uživa u pukom “odrađivanju posla”. Ne smijete da zanemarite činjenicu da svako želi da bude tretiran s nježnošću i da svako uživa u posebnom pažnji. Zato budite njen savršeni džentlmen i uvijek se ophodite prema njoj kao posebnoj. Ne ustručavajte se da joj ponovite koliko lijepo izgleda i koliko vas uzbuđuje svaki put kad to i pomislite.

ISTA LOKACIJA

Ako vaša djevojka zapamti, na primjer, u kom dijelu vašeg kreveta postoji malo udubljenje, u nevolji ste. Kako biste izbjegli dosađivanje u krevetu, ponekad promijenite mjesto na kom uživate u strasti. Ispod tuša, na kuhinjskom pultu, u automobilu, u prirodi… broj mogućnosti za kvalitetan seks je neograničen! Samo upotrijebite maštu…

PREGLASNI ILI NEDOVOLJNO GLASNI

Buka ili ponavljanje istih riječi tokom seksa može biti zamorno i ponekad čak iritantno. S druge strane, nemojte ni držati jezik za zubima jer tako neće znati da li vam prija ono što radite.

Najvažnije je da budete umjereni i da u svakom trenutku držite konce u svojim rukama…

Komentari

komentara