Ljepota

SRPSKA SRAMOTA: Vrijeđaju Anu Nikolić koja tek što se porodila, nešto UŽASNIJE skoro javnost nije vidjela! (FOTO)

Napisao A. K.

Pevačica Ana Nikolić se porodila carskim rezom i na svet donela devojčicu Taru

Anin porođaj je prošao u najboljem redu, a srećni otac reper Rasta sve vreme je bio uz svoju dragu, pa je objavio i njihovu zajedničku fotografiju iz porodilišta

 

– Najsrećniji dan u mom životu, na svet je došla Tara Đurić, živa i zdrava! – pohvalio se tata i ufotkao se sa iscrpljenom suprugom koja naravno leži u bolničkom krevetu i na sebi nema ni trunke šminke.

 

I umesto da čestitke počnu da pljušte, usledili su gnusni komentari, nimalo pohvalni po naš mentalitet.

 

– “Al je gadna… kako šminka može da ulepša to je čudo…, “Ala je gadna bez šminke auuuuu, nisi ti Rasto ni ružan toliko”, “Na šta ličiti sunce vam….” – samo su pojedini, i to lepši, kometari na račun novopečene majke koja je pre nekoliko sati prošla kroz porođaj! 

 

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

 

Srećom, ima i ljudi koji su odreagovali na ovako zle komentare:

 

– Vi ste pojedine sigurno bile za naslovnicu kad ste se porađale. Predivni ste i sve najbolje vam želim povodom dobitka da budete svi skupa živi i zdravi – napisali su Rastini nezlonamerni pratioci, a onda su na red došle još oštrije reakcije:

 

– Nije vas stid napisati tako nešto za ženu koja se tek porodila? Nije bitno da li je to Ana Nikolić ili bilo koja Ana iz mase. Na kraju krajeva, lepota je toliko bitna, aman, ništa drugo više važno nije! Eto vi ste mi lepi, ma misica od žene, ali ipak ste jako ružni! Razmislite zbog čega!

 

– Kako vas nije sramota komentiarisati ženu koja je tek rodila, ološi jedni, vama ništa nije sveto, stoko jedna! Ove dame što komentarišu su dno dna jer znaju kako izgleda porođaj i kako se žena namuči, a ovi muškarci su šovinističke svinje koji ne znaju gde su šuplji dok ne sednu na wc šolju!

 

(Espreso.rs)

Komentari

komentara