Ljepota Video

Osveta – Zbog obične haljine spavala s momkom njene najbolje prijateljice (VIDEO)

Napisao admin

Poppy otkrila da je spavala sa dečkom najbolje drugarice Klo jer ju je natjerala da vrati haljinu u prodavnicu.


Poppy (foto: youtube)

Mlada Engleskinja Poppy na Jutjubu je, potresnim tonom, ispričala da je spavala je s dečkom svoje najbolje prijateljice Klo, iz osvete zbog haljine!? Popi je, naime, kupila istu haljinu kao i Klo, koja ju je zatim natjerala da je vrati u prodavnicu. Poppy je uslišila “naređenje”, ali je zatim spavala sa dečkom od Klo, izvjesnim Tomom, koji takođe nije imao ništa protiv, piše Kurir.

Poppy je istinu podijelila na Jutjubu.

– Želim da priznam da sam spavala s dečkom svoje najbolje drugarice, i to na njen rođendan. Klo, jako mi je žao. Zar ćeš stvarno dopustiti da to uništi naše prijateljstvo i ostati s Tomom? Kako uopšte možeš još uvijek da budeš s njim, a sa mnom da ne razgovaraš – kaže Poppy i objašnjava motive zbog kojih je “morala” da legne u krevet sa Tomom.

– To sam uradila jer si me natjerala da već kupljenu haljinu vratim u radnju jer si željela da nosiš istu na tvom rođendanu. Tom mi se čak nije ni sviđao. Trebala si da mi dopustiš da je nosim. Zašto nisi? Do ovoga nikada ne bi došlo – napomenula je Poppy.

Poppy takođe optužuje Klo da je počela da širi tračeve o njoj i da je sve to stiglo do njenih roditelja.- Ja tebi to nikad ne bi uradila. Nikad ne bi bila tako zla da otvorim internet stranicu na kojoj bi o tebi pisala laži – tvrdi Poppy . Inače, Klo je u međuvremenu snimila kontra-video.

cure.ba

Komentari

komentara