Kuća i hrana

OD KOKOSA, VANILIJE, ČOKOLADE, MEDA, MARELICE… – Napravili kolač od kojeg se ne deblja

Napisao admin

Kolač se sastoji od L-carnitinea, guarane i zelenog čaja koji ubrzavaju metabolizam i pomažu u sagorijevanju kalorija, a postoji nekoliko okusa, od kokosa do meda.


kolač (foto:cure.ba)

Desert ne mora nužno debljati, tvrde iz Klever Kaloriesa, britanske slastičarske firme koja je ispekla kolač koji pomaže u sagorijevaju kalorija, piše Daily Mail.

Inspiraciju su pronašli u italijanskim slastičarnama, a kolač je spoj sastojaka koji su inače sastavni dio energetskih pločica i shakeova. L-carnitine, guarana i zeleni čaj pomažu u ubrzavanju metabolizma i sagorijevanju kalorija.

Kolač dolazi u nekoliko različitih okusa, od kokosa, vanilije, čokolade, meda, marelice, creme brulea i tiramisua, a sadrži od 110 do 150 kalorija. Zasad u njima mogu uživati tek Britanci, prenosi 24sata.

– Kao mlada i zaposlena žena imam stalno potrebu za slatkim, ali i želim biti u dobroj formi. A kako na tržištu nije bilo nikakvog deserta koji bi zadovoljio moju želju za slatkim, napravili smo upravo takvu slasticu koja ne deblja – istaknula je osnivačica Klever Kaloriesa, Saba Yussouf.

cure.ba

Komentari

komentara