slot online 2023

Dijeta žute boje – Sunčana dijeta

Napisao admin

Počeli su pravi sunčani dani, ljeto se oseća u vazduhu, a mi vam nudimo još jednu brzu dijetu, uz koju možete lijepo da smršate, a da se pretjerano ne trudite. I, naravno, opet je u pitanju jedna brza dijeta. Ovo je dobro poznata dijeta čije je drugo ime – dijeta žute boje.


djevojka (foto:cure.ba)

Sunčana dijeta ne bi trebalo da traje više od osam dana. Ako je pratite pravilno, možete izgubiti i do četiri kilograma. Osnovno pravilo ove dijete je da možete korititi samo prirodne proizvode i to žute boje.

ŠTA DA BUDE NA MENIJU

Namirnice koje možete da koristite u toku ove dijete su: agrumi, tvrdi sirevi, kajsije, dinje, banane, tikve, žute jabuke, kruške i druge namirnice žute boje. 

KOLIČINA JE VAŽNA

Dnevno možete pojesti do 500 grama žute hrane. Pored toga potrebno je da to uskladite sa jednim uslovom: dnevni obrok treba da sadrži najmanje četiri različite namirnice i to tako da se koriste u jednakim količinama. 

I PIĆE DA JE ŽUTE BOJE

U toku sunčane dijete možete piti vode i žutih sokova, ali treba imati na umu da je sok takođe uključen u ukupan iznos pojedene hrane.

VJEŽBE POMAŽU

Kao i svaka dijeta i ova će biti mnogo efikasnija u kombinaciji sa vežbama, jer fizička aktivnost ne samo da smanjuje težinu, već takođe pomaže da se smanji obim tela, što je prioritet za ljude koji su na dijeti. Svakodnevna brza polučasovna šetnja sasvim je dovoljna.

cure.ba

Komentari

komentara