slot online 2023

AKO ŽELITE TIJELO IZ SNOVA PROBAJTE OVE SJEMENKE: Istopiće vam salo sa stomaka i izbaciti trbušnjake!

Napisao A. K.

Mršavljenje je mnogo lakše kada znate koje namirnice da koristite kako biste salo pretvorili u mišiće

Mnogi od nas znaju da treba da unesu koštunjičavo voće u ishranu, ali i semenke su podjednako važne i efikasne u procesu mršavljenja.

Semenke su sitna super hrana bogata vitaminima i mineralima koji vam mogu pomoći kod gubitka masti i izgradnje mišića. Možete ih lako uključiti u vašu ishranu tako što ćete ih dodati u jutarnje smutije ili ih posuti po salati koju jedete. Ovo je pet vrsta super semenki koje morate pod hitno da uvedete u ishranu ako želite telo iz snova.

Seme bundeve

Bogato je cinkom koji je jako važan za razgradnju masti i povećava proizvodnju testosterona koji vam pomaže da izgradite mišiće. “Meso” bundeve takođe može da vam pomogne jer su vlakna jako važna za pravilno funkcionisanje digestivnog trakta.

Seme konoplje

Odlično je za mršavljenje i funkcionisanje mozga. Sadrži dosta proteina neophodnih za izgradnju mišića.

Čia sjeme

lako mogu da se dodaju u smutije i obroke, puna su vlakana, magnezijuma, kalijuma, gvožđa i imaju malo masti. Pomoći će vam da smanjite apetit i da dugo imate energiju.

Sjeme suncokreta

Odlično je za salatu i supu, a bogato je vitaminom E koji je odličan antioksidant. Ima dosta magnezijuma koji podiže energiju i sagorijeva kalorije.

Sjeme lana

Odličan su izvor omega 3 masti koje pomažu tijelu da sagori masti i reguliše insulin. Sadrži i dosta gvožđa, proteina i vlakana.

Izvor: Telegraf.rs

Komentari

komentara