slot online 2023

REVOLUCIONARNA DIJETA: Skinućete salo dok kažete KEKS!

Napisao H. H.

Čitava poenta ove dijete je da izbegavate ugljene hidrate, ali uz ovaj režim ishrane to vam neće biti teško, jer ih nećete jesti od ponedeljka do subote, dok ćete ih u nedelju imati za doručak i ručak

Napolju je sve toplije i lepo vreme se bliži, a i dalje mučite muku sa viškom kilograma? Ukoliko želite da rešite svoje muke, narednih mesec dana držite dijetu koju ćemo vam predstaviti u daljem tekstu, i ne samo da ćete se otarasiti naslaga, već ćete se osećati bolje i to samo korz dva dana

Osim toga, kosa će vam rasti i biti zdravija, nokti takođe, a koža će vam se pročistiti.

Čitava poenta ove dijete je da izbegavate ugljene hidrate, ali uz ovaj režim ishrane to vam neće biti teško, jer ih nećete jesti od ponedejka do subote, dok ćete ih u nedelju imati za doručak i ručak.

ŠTA SVE SMETE DA JEDETE?

– Svaku vrstu mesa, izuzev masne svinjetine (čisto svinjsko je dozvoljeno).

– Mlečne proizvode, sa što manje ugljenih hidrata i ne preterujte sa ovim namirnicama (feta, sveži sir sa nula odsto masti, jogurt pola litra maksimum dnevno i kačkavalja).

Foto-ilustracija: ProfimediaFoto-ilustracija: Profimedia
– Povrće (sve što je zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, malo paradajza, tikvice, špargla, celer, spanać, rukola).

– Jaje na sve načine, a ako baš volite da ih pržite, onda u tiganj stavite maksimum jednu supenu kašiku ulja.

– Orašasti plodovi (badem, orah, kikiriki, ali od svih ovih namirnica po šaku dnevno).

– Voda je veoma bitna tokom celog dana i to minimum 2,5 litre.

ŠTA NIKAKO NE SMETE DA JEDETE?

Foto-ilustracija: ProfimediaFoto-ilustracija: Profimedia
– Bilo koju vrstu peciva (brašno nikako).

– Voće nikako, ali samo do nedelje.

– Krompir, soja, pasulj, boranija, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše.

– Sokovi, šećer nikako.

Sve ono što je dozvoljeno da imate u svojoj ishrani unosite prvih šest dana, a za sedmi za doručak i ručak slobodno pojedite testeninu, krompir, pirinač, sve osim slatkog, a ukoliko vam se baš prijede neki slatkiš, uzmite med ili neki integralni keks. Po isteku sedmog dana vratite se na prvi dan.

Prema ovoj dijeti, u roku od mesec dana ćete izgubiti minimum 10 kilograma, sigurno i više, jer ova dijeta napada masti na najbolji mogući način, a pritom čuva mišiće.

(Telegraf.rs / Bktvnews)

Komentari

komentara