Zdravlje

Tvrdi da je najgori oblik raka izliječio medom: Moja ljudska dužnost je da vam dam ovaj recept!

Napisao H. H.

Narodnoj medicini ovaj lek je poznat već vekovima, a zahvaljujući svom sastavu, od davnina se smatra svetom hranom

Sve je više ispovesti u kojima ljudi koji su preživeli rak govore o prirodnim metodama lečenja, koje su se pokazale jako uspešnim.

Neki su to uspeli da izvedu šargarepom, drugi kanabisom, treći kurkumom, pa sodom bikarbonom, a najnovije rešenje je med.

Anti Krešiću iz Zagreba je pre 13 godina dijagnostikovan vrlo težak oblik karcinoma – rak pluća i rečeno mu je da neće živeti još dugo. Ipak, uz pomoć meda i lekovitog bilja, Krešić je u potpunosti izlečio rak, a danas je potpuno zdrav i bavi se pčelarstvom.

Iz bolnice je otpušten u aprilu, a već do leta se potpuno oporavio. Kada je za par meseci otišao u Zagreb na kontrolu, lekari nisu mogli da veruju da je još uvek živ.

Oni su mu poručili da nastavi sa svojim terapijama, a njegova krvna slika je ubrzo izgledala kao da uopšte nije imao zdravstvenih problema. Zdrav i u punoj snazi, Krešić deli svoja iskustva sa ljudima iz celog sveta, smatrajući to svojom ljudskom dužnošću.

Med je u narodnoj medicini poznat već vekovima, a zahvaljujući svom sastavu, od davnina se smatra svetom hranom i jednim od najvažnijih prirodnih lekova.

U Tutankamonovoj grobnici su pronađene posude sa jestivim medom koje su stare preko 3.000 godina. Grci i Rimljani su ga za vreme ratova koristili za jačanje organizma i zaceljivanje rana. Ipak, dugo su ga u istoriji koristili samo oni iz bogatog sloja društva jer je bio veoma skup.

Krešić nije jedini koji je posvedočio da ova zlatna gusta tečnost može da izleči rak u potpunosti ako se ukombinuje sa začinima poput borovih iglica, đumbira ili drugih biljaka. Jedna Bosanka tvrdi da je izlečila rak medom i đumbirom i objavila svoj recept u nadi da će pomoći još nekome.

Ona je imala rak endokrinih žlezda i održavali su je na aparatima 20 dana. Ona je počela da koristi recept i nakon samo nekoliko dana se potpuno oporavila bez upotrebe hemioterapije, operacija ili bilo kakvih drugih lekova.

Recept koji je ona poslala je sledeći:

Dva veća korena đumbira se usitne uz pomoć seckalice. Nakon toga, usitnjeni đumbir se pomeša sa pola kilograma meda. Ova žena je takođe napomenula da med mora da bude domaći, pa ga kupujte od proverenih prodavaca.

Ovako pripremljen med se stavi u tegle i konzumira 3-4 puta na dan, jedna supena kašika. Važno je da se koristi drvena ili plastična kašika, a nikako metalna. Prvi efekti će se pojaviti već nakon 4 dana.

Komentari

komentara