Zdravlje

VELIKO UPOZORENJE ZA ŽENE: Ovaj dio od piletine nikada nemoj te jeste, a razlog će vas šokirati!

Napisao H. H.

Priča koja nam je poslana od jednog od čitaoca, a mi vam prenosimo njegovu priču sa više informacija o ovom upozorenju.

“Moja prijateljica je nedavno imala izraslinu u svom stomaku i tokom operacije uklonjena joj je velika cista. Cista koja je uklonjena bila je ispunjena s tamno obojenom krvlju. Mislila je da će se oporaviti nakon operacije, ali je u jako lošem stanju. Povraćala je nekoliko mjeseci nakon operacije. Otišla je svom ginekologu zbog konsultacija, a on joj je postavio pitanje koje je bilo zbunjujuće. Pitao je da li često konzumira pileća krilca, a ona je odgovorila sa da, pitajući se kako on može znati za njene prehrambene navike. ”

Sigruno svi znate kako u piliće ubrizgavaju steroide kako bi se ubrzao njihov rast, kako bi potrebe ovog društva mogle biti ispunjene. A prema istraživanjima pilićima se ubrizgava steroid u vrat ili krila. I baš u time djelovima postoji najveća koncentracija steroida. Također trebali biste znati da ti steroidi imaju strašne posljedice na organizam jer ubrzavaju rast.

Imaju jako opasan učinak na žene, jer  uzrokuju promjene u njihovim hormonima, a to dovodi do toga da su žene sklonije rastu ciste na maternici i grudima

Komentari

komentara