Zdravlje

Otkriveni – Holivudske zvijezde kriju grozne tajne o svom zdravlju i higijeni

Napisao admin

Skrivene istine o poznatim glumcima otkrivaju oni koji ih najbolje poznaju – njihovi stilisti.


Angelina Jolie (Foto: belfasttelegraph)

Angelina Jolie

Uprkos lijepim oblinama, sudeći prema izjavama stilista, Angelina se ne može pohvaliti svojom guzom. ‘Ona nosi gaćice s umecima za podizanje guze kako bi svojoj mršavoj figuri podarila obline, ali ovaj dodatak jasno je vidljiv svaki put kad glumica obuče svilenu haljinu. Neki modni brendovi odbijaju da joj pozajme haljine jer se neobične izbočina vide na stražnjici,’ izavio je stilista blizak slavnoj glumici.

Kristen Stewart

‘Ona neprestano ima crno pod noktima, hoda u prljavim patikama i užasno se ponaša. Vrlo malo ljudi zbog toga pristaje da radi sa njom, ona jednostavno odbija da izgleda pristojno i uredno’, kazao je jedan od holivudskih stilista.

Brad Pitt

‘Dok je snimao film Troja zaradio je nadimak Arm Pitt (eng. armpit – pazuh) jer je užasno smrdio’, kaže izvor koji je otkrio i da je Bradov novi, ‘zapušteni’ izgled rezultat višesatnog ‘uređivanja’, odnosno zapostavljanja higijene.

Robert Pattinson

‘On ima gljivice na nogama! Nokti na njegovim nožnim palčevima su izvrnuti i neprijatno žute boje’, kazao je izvor.

Jeremy Piven

Ovaj 175 centimetara visok glumac nosi cipele s platformom od gotovo osam centimetara. ‘Obično ih nekako sakrije, što mu nije pošlo za rukom kada je skinuo cipele u jednom wellnessu u Miamiju’, tvrdi izvor.

Lindsay Lohan

‘Uijvek se šalimo da ako joj je nešto pri ruci, ona će to uzeti. Vidio sam da ‘prisvaja’ sve, od proizvoda za njegu kose do krznenih kaputa. Ona je neizlječiva kleptomanka.’

Jennifer Aniston

Aniston je naprosto opsjednuta svojom kosom. ‘Doživi nervni slom kada joj neko napravi frizuru kakvu nije htjela’, kaže dobro upućen izvor. Osim toga, prema navodima osobe bliske glumici, ona želi da se sama fenira. ‘To je bizarno i opsesivno. Ona je u stanju da zove svog frizera u bilo koje doba dana samo da joj osuši kosu’, kaže izvor, napominjući da je raskalašena glumica nedavno zvala frizera jer je poželjela šišanje – u četiri ujutro! ‘To je izgledalo kao kriza srednjih godina u četiri ujutro’, kaže izvor.

cure.ba

Komentari

komentara