Zdravlje

Promijenila način ishrane! – NAPRAVILA NEMOGUĆE? Izliječila rak i smršala 12 kilograma bez odricanja !?

Napisao H. H.

Kada je početkom 2013. godine otkrila da ima rak dojke, Mia Stern je odlučila promijeniti način prehrane i stil života

Bez velikih odricanja neočekivano je smršavjela 12 kilograma i, što je još važnije, izliječila se

Eliminirala sam određene namirnice, počela kuhati zdravo i pravti zdrave napitke. Nešto se tada dogodilo. Ne samo da sam ozdravila (više nemam rak) već sam bez pretjeranog truda izgubila 12 kilograma koje sam godinama pokušavala skinuti, piše “Novi-svjetski poredak“.

Jela sam više nego ikad prije, obožavala sam to što jedem, a višak kilograma se topio. Imala sam puno energije, redovitu probavu, dobro sam spavala i koža mi je blistala. Osjećala sam se kao da sam pronašla izvor vječne mladosti – kazala je Mia.

 

Mia je željela svoju priču podijeliti s ostatkom svijeta, te je otkrila recept svog “eliksira mladosti”:

1. Dan započnite čašom tople vode s malo limuna. Taj jednostavan napitak zajamčeno pokreće probavu.

2. Slušajte svoje tijelo, jedite samo kad ste zaista gladni.

3. Hidratizirajte svoje tijelo tijekom dana. Uz ostalu tekućinu, dnevno popijte barem litru i pol vode kako biste izbacili toksine iz tijela.

4. Četiri puta tjedno dan započnite zelenim ‘smoothijem’ po svom izboru. Na ovaj način ćete unijeti hranjive tvari u tijelo na samom početku dana

5. Proteine jedite u kombinaciji sa zelenim povrćem. Na primjer, ako jedete jaja, pojedite uz njih i povrće poput svježeg špinata ili brokule.

6. Popijte dnevno neki ‘zeleni’ sok, primjerice od krastavaca, kelja, đumbira i limuna. To je odlično za detoksikaciju tijela.

7. Ograničite ili izostavite grickalice. Grickajte samo voće ili orašaste plodove, a i njih ograničite na četvrtinu šalice dnevno.

8. Ograničite unos mesa. Umjesto toga nahranite organizam biljnim proteinima. Grah, mahunarke, leća, bob, heljda, kino i avokado samo su neki od bogatih izvora biljnih proteina.

9. Jedite što više juha s povrćem. Ako nemate vremena za svakodnevno kuhanje, nedjeljom možete napraviti bistru juhu od povrća, izvadite iz nje povrće, procijedite je i stavite je u hladnjak. Tamo može stajati nekoliko dana.

 

10. Svaki dan provedite barem 15 minuta u povezivanju s prirodom. Izađite i prošećite obližnjim parkom, duboko dišite, promatrajte svijet oko sebe. Na taj način umirit će svoj um i napuniti se pozitivnom energijom.

11. Dnevno radite piling tijela prije tuširanja. Tako ćete ukloniti mrtve stanice i toksine koji izlaze iz tijela kroz vaš najveći organ – kožu.

haber.ba

Komentari

komentara