Zdravlje

DONNA ARES – Ne gubim vrijeme i ne čekam da ozdravim!

Napisao admin

Iako je prije nekoliko mjeseci na Facebooku objavila tužnu vijest da joj se karcinom vratio, čini se da se hrabra Donna Ares još jednom lavovski uspijeva izboriti s opakom bolešću. Donna Ares čestitala je na Facebooku Bajram svima koji ga slave te se osvrnula na bolest s kojom se bori od 2014. godine.


Foto: arhiva

 Nije važno koliko ste vjerskih knjiga u životu pročitali i koliko ste se pridržavali tradicionalnih pravila i običaja, jeste li otišli u džamiju ili niste, nego je važno da li to sve i koliko osjećate u srcu i duši. Dragi Allah nam daje iskušenja, ali nam daje i nagrade kad ta iskušenja izdržimo s vjerom u srcu, pa je tako odlučio da me obraduje najvećim poklonom na svijetu, zdravljem. Moja priča s rakom je počela na Kurban bajram 2014., a s ovim Bajramom će se završiti – poručila je pjevačica na Facebooku. 

 

Nakon što je sa suprugom Džavidom Ljubovcijem odselila u Dansku, bh. pjevačica bolovanje, kako kaže, koristi za lično usavršavanje.

 

– Ne gubim vrijeme i ne čekam da ozdravim da nastavim gdje sam stala, nego ovih mjeseci uglavnom učim, sviram, pjevam, studiram “New media design“ i uskoro polažem prvi test danskog jezika. Gomilaju se znanje i inspiracija u više smjerova. Uložite slobodno vrijeme u sebe, svaki trud će se sigurno isplatiti – napisala je Bišćanka te dodala da snima novu pjesmu i istakla da bi njena autobiografska knjiga “Soba za nikoga“ mogla dobiti nastavak.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara