Zdravlje

Zdravlje – KAKO SAM POBOLJŠALA SVOJ VID U 2 SEDMICE

Napisao admin

38 mi je godina i nosim naočale otkad pamtim. Prije nego što sam krenula na fakultet dioptrija mi je bila -2. Prvo sam nosila naočale, koje su gotovo postale dio mene, a onda sam počela koristiti kontaktne leće.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Kasnije, vid mi se još pogoršao, budući da sam radila kao knjigovođa. Minus 2 dioptrija postala je minus 3. Onda sam se prebacila s naočala na kontaktne leće i obrnuto, pa se sve pogoršalo. Od naočala me bolio nos, a ponekad, kada sam se trebala koncentrirati na nešto, zavrtilo bi mi se u glavi. Od kontaktnih leća su mi oči stalno suzile, a kasnije sam čak dobila i konjunktivitis. Svega toga bilo mi je dosta, pa sam se odlučila na operaciju.

 

OPERACIJA – DA ILI NE?

 

Spremala sam se na operaciju dugo, dugo, ali sam ju stalno odgađala, jer sam se oko nje dosta brinula. Taj me strah blokirao, nisam znala što učiniti. I prijatelji su me odgovarali od operacije, govorili su mi da postoje bolje metode poboljšanja vida… Ali nisam htjela slušati o tome više. Mislila sam da su priče o ovoj metodi samo bajčice. Govorili su mi da je mi se vid može poboljšati naglo u 12-17 dana, ali na to sam samo odmahivala rukom.

 

POBOLJŠANJE VIDA BEZ OPERACIJE

Jednom sam tokom ručka otišla na kavu s kolegicom, koja mi je rekla da su neki od mojih kolega već poboljšali vid bez operacije, a ja se spremam na operaciju. Toliko sam bila koncentrirana na operaciju da nisam ni primijetila da neki od njih više ne nose naočale.

 

Kako su to uspjeli? Prije otprilike mjesec dana na internetu su pronašli masažer za oči, zove se OptiMaskPro. Ovaj uređaj preporučili su ljudi na različitim forumima. Nakon čitanja tih komentara, moji kolege odlučili su isprobati taj uređaj. Isporučen im je poštom, uz plaćanje pouzećem (gotovinom pri dostavi) za nekoliko dana. Rezultati su se pokazali već na početku trećeg tjedna korištenja. Jedan od njih smanjio je dioptriju za 2,5 jedinice, drugi je s +1,5 došao na +1, a treća kolegica s -4 došla je do -1. To su postigli nakon 15 dana korištenja ovog uređaja.

Zaključila sam da nemam ništa za izgubiti i naručila sam jedan i sebi. Stiglo je za 8 dana poštom.

 

Uređaj me podsjeća na velike naočale s mekim „prstima“ unutra. Lako ga je koristiti: stavite uređaj na oči, legnete i opustite se. Uređaj koristi baterije, što je vrlo udobno jer se ne morate mučiti s kablovima. No, za svaki slučaj, dobijete i adapter pa ga možete spojiti i direktno na utičnicu. Upute vam opisuju kako ga koristiti da biste poboljšali svoj vid u detalje.

 

KAKAV JE BIO REZULTAT?

Počela sam koristiti uređaj: bilo je jednostavno – 15 minuta dnevno bilo je dovoljno. Koristila sam ga redovito dva tjedna. Nakon dva tjedna posjetila sam oftalmologa, i bila sam impresionirana rezultatima pregleda. Vid mi se poboljšao s minus 3 na minus 1! Nakon još jednog tjedna došla sam na 0.7! Bila sam nevjerojatno sretna. Samo zamislite – trebalo mi je samo tri tjedna da bih došla s -3 na 0.7. SAMO 3 TJEDNA. Još uvijek ne vjerujem da sve vidim čisto, jasno i bez mućenja i bljeskova.

A liječnici nas i dalje nagovaraju da plaćamo operacije, naočale ili kontaktne leće. Zašto mi liječnik ovakvo nešto nije odmah preporučio? Zato što bi u tom slučaju izgubio klijenta.

 

Ovdje sam naručila svoj uređaj. To je jedini službeni distributer za “OptiMaskPro” u Hrvatskoj. Cijena uređaja jednaka je cijeni tri para kontaktnih leća, ili četiri ulaznice za kino. Na vama je da procijenite je li vam to previše, posebno ako uzmete u obzir (ne)učinkovitost kontaktnih leća i naočala.

 

Pa, prijatelji, nadam se da će vam moja priča biti korisna, i da će vam pomoći da dođete do boljeg vida. Ako netko od vas već ima iskustva s ovom metodom, molim vas, nemojte oklijevati podijeliti svoje mišljenje – čekam vaše komentare.

eyesrecovery.info

Komentari

komentara