Zdravlje

Ispovijest – ŽENSKO SAM, IMAM 33 GODINE I 150 KILOGRAMA: Kada čujete njenu priču dobro ćete se zamisliti!

Napisao admin

Da nije sve tako kao što izgleda, pokazuje i ispovest jedne mlađe dame koja ima kilažu od koje se svi šokiraju.


Naime, 150 kilograma je mnogo i za mušku populaciju, a zamislite tek ženu sa tom težinom. Verovatno bi je mnogi osudili na prvi pogled, ali kada čujete njenu priču, dobro ćete se zamisliti.

“Žensko sam, imam 33 godine i 150 kilograma. Šok, zar ne? Reći ćete da sam sama kriva jer nije u pitanju hormonski poremećaj. Reći ćete da sam se zapustila, da ne vodim računa o sebi, da sam lenja, verovatno mentalno slaba i bezkarakterna jer sve se može kad se hoće. I znate šta, većina će se složiti sa vama”, svesna svoje situacije započela je priču devojka a onda ispričala i šta je glavni razlog takvog fizičkog izgleda.

“Reći ću vam da sam sa 13 godina bila dete koje nije imalo pojma o se*su. Da sam doživjela da me čovek  koji je bio godište moga oca zamalo siluje. Da sam mislila da to nije ostavilo traga na meni jer sam ostala komunikativna, pozitivna i sačuvala veru u ljude. Do skora nisam ni shvatila da sam se nesvesno debljala, podsvesno želeći da budem što odbojnija muškarcima kojima bih mogla biti interesantna. Da bih spasila psihu, žrtvovala sam fizički izgled. Setite se ovoga kad krenete nekoga da osuđujete. Svako od nas ima svoju priču.”

kurir.rs

Komentari

komentara