Zdravlje

SAZNAJTE ZAŠTO SVI UMIREMO OD RAKA – Ubijeni holistički doktori otkrili kancerogeni enzim koji se dodaje svim cjepivima

Napisao admin

Dakle, očito da su holistički liječnici koji su svi ubijeni saznali putem svojih istraživanja da se enzimski protein namjerno dodaje u populaciju putem imunizacije ili cijepljenja


Svima nam je ubrizgan enzim za smanjenje imuniteta, kojeg proizvode stanice raka i virusa, a samo će jedinka (čovjek) sa najboljim genima preživjeti!

“Nagalasa” enzim zaustavlja vitamin D od vezanja na GC proteina. Nagalasa je protein koji veže vitamin D3 (također poznat kao Gc-protein)

“Nagalasa” ENZIM je bjelančevina koju imaju sve stanica raka i virusa (HIV, hepatitis B, hepatitis C, gripe, herpesa, Epstein-Barrov virus, i drugi).

“Nagalasa” enzim uzrokuje imunodeficijenciju. “Nagalasa” blokira proizvodnju GcMAF-a, čime se sprečava imunološki sustav da radi svoj posao.

“Nagalasa” je inhibitor tj. GcmAF protein blokator se uvodi u ljudsko tijelo tijekom cijepljenja.

Dr Bradstreet i drugi vjeruju da se “Nagalasa”, koju su dr. Bradstreet i dr. Gonzalez otkrili i dokazali, nedvosmisleno uvodi se u tijelo tijekom cijepljenja.

“U posljednjih nekoliko mjeseci svojg života, dr. Bradstreet je postao zainteresiran za “Nagalasu”, koji on opisuje kao enzim u produkciji stanica raka i virusa.” On misli da je malo vjerojatno da djeca s autizmom imaju nedijagnosticiran raka, a time i sumnja pada na virusnu etiologiju. Dr. Bradstreet piše: “Virusi koji proizvode enzim “Nagalasu” kao dio privitka proteina proteina. Ona služi da virus uđe u stanicu, a također smanjuje imunološku reakcije na virus – i time povećava izgled opstanka tog virusa koji je ušao u stanicu.”

Ovaj enzim skida mogućnost tijela ljudskog bića tj. negovu prirodnu sposobnost da ubija stanice raka.

“Nagalasa” enzim je protein kojeg također proizvode sve stanice karcinoma. Ovaj protein je također pronađen u vrlo visokim koncentracijama kod autistične djece.

I oni stavljaju taj enzim u naša cjepiva !!!

On sprečava tijelo da se uz pomoć vitamina D bori protiv raka i spriječi autizam.

“Nagalesa” enzim onemogućuje imunološki sustav. Također je poznato da uzrokuju dijabetes tipa 2.

Tako je u osnovi …ti liječnici koji su to otkrili nisu ubijeni, jer su pronašli lijek za rak, ili su uspješno liječili autizma … oni su ih ubili jer su dokazali kroz istraživanje da cjepiva koja oni ubrizgavaju u našu dragocjenu djecu uzrokuju toliko oboljenja od raka i krize visoke stope autizma !!!

I to je očito je učinjeno svjesno i namjerno! Doktori koji su ubijeni su bili spremni izaći u javnost s informacijama.

Depopulacija ukratko….dodaj otrov u cjepiva … provedi zakon da sva djeca moraju biti cijepljenja da bi pohađala školu. Metoda spore smrti. I to je to…

Oni misle da je fer da “najjači prežive”. Samo najbolji geni će preživjeti? Ti ljudi nemaju dušu.

Dr. Ted Broer razotkriva činjenice koje smo naveli u informacijama iznade (o nagalesa enzimu) u ovom video isječku. On to objašnjava mnogo bolje nego mi. Isječak je kratak (25.srpanj, Hagmann & Hagmann intervju), ali ga morate slušati.

U 19 minutnom isječku najvažnije informacije se mogu čuti u prvih 10 minuta. To su neke od najvažnijih vijesti koje smo ikada čuli čuo. I to treba virusno širiti okolo na socijalnim mrežama.

MOLIMO Poslušajte ovaj kratki isječak !!

Prvi video sadrži isječak najvažnijeg dijela, pokušajte to poslušati. Kao što je dr Ted Broer dalje objašnjava zašto oni to rade. Zašto oni namjerno napadaju naš imunološki sustav. Ovaj sljedeći isječak je fascinantan. Dr. Ted Broer nastavlja …

(conspiracyclub.co)

 

cure.ba

Komentari

komentara