Zdravlje

Šok – UŽASNA INFORMACIJA ZA OCA 5 DJECE: Doktor mu tokom slučajnog pregleda otkrio da je sterilan!?

Napisao admin

Muškarac iz Egipta sa petero djece otkrio je tokom rutinskog medicinskog pregleda da je sterilan – odnosno da zbog svog medicinskog stanja ne može imati djecu!? Drugim riječima, pokazalo se da ga je supruga varala tokom njihovog 10-godišnjeg braka i da je imala intimne odnose sa drugim muškarcem ili muškarcima koji su, očito, biološki očevi djece ovog para.


Radnja umnogome podsjeća na poznati bosanskohercegovački film “Teško je biti fin”, režisera Srđana Vuletića. A ovo je slučaj iz stvarnog života…

Uglavnom, muškarac iz Egipta kazao je pred sudom u glavnom gradu ove zemlje, Kairu, da želi razvod i u ogorčenju dodao kako njegova žena “treba biti kamenovana zbog višestrukih preljuba”.

Kako prenose lokalni mediji, muškarac je kazao pred sudom da je potpuno slučajno, tokom rutinskih medicinskih pregleda, otkrio da je sterilan i da petero djece s kojima živi nisu biološki njegova.

“Ljut sam. Ona me je varala sve te godine. Ona je nevjerna i djeca nisu moja. Povrijedila me je kao čovjeka…”, rekao je muškarac, čiji puni identitet nije naveden.

Sud čeka rezultate DNK analize, a novine ne prenose šta je žena rekla pred sudom.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara