Zdravlje

Vremenska prognoza – Dobro se utoplite, snutra moguć SNIJEG!

Napisao admin

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.


Tokom dana, uz nešto više oblačnosti u istočnim i jugoistočnim područjima moguća je slaba kiša, a na planinama i pojava susnježice. Vjetar u Bosni bit će slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini umjerena do pojačana bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje od 9 do 13, a najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 14, na jugu zemlje do 17 stepeni.

 

U Sarajevu će sutra biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, moguća je i pojava kiše. Jutaranja temperatura oko 4, a najviša dnevna oko 12 stepeni.

 

U BiH je danas bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti i sunčanije bilo je na jugu i zapadu zemlje.

 

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica -4 stepena, Ivan-sedlo 6, Kupres i Sokolac 7, Sarajevo 9, Bugojno 10, Gradačac, Jajce, Prijedor, Srebrenica i Tuzla 11,

Bijeljina, Doboj, Goražde, Zenica i Zvornik 12, Banja Luka, Bihać, Livno i Sanski Most 13, Drvar 16, Mostar 17, Neum 18, Stolac i Trebinje 19, sopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

fokus.ba

Komentari

komentara