Zdravlje

OBJESIO SE U PORODIČNOJ KUĆI – Ubio se 19-godišnji sin jednog od najpoznatijih srpskih…

Napisao admin

Matija Lainović (19), sin mafijaša Branislava Lainovića Dugog, počinio je samoubistvo u porodičnoj kući na Labudovom brdu u Beogradu. Nesreća se dogodila u subotu u kuću u kojoj je Lainović živio sa majkom. Mladić je navodno najprije isjekao vene pa se objesio, a motiv samoubistva nije poznat. Njegova majka je, nakon što ga je pronašla, progutala sedative.


– Kad je vidjela mrtvog sina, majka to nije mogla da podnese. Uzela je bromazepam i popila 40 tableta. Predozirala se lekovima, zbog čega je prevezena u bolnicu – kaže izvor iz istrage.

 

Matija je bio vanbračni sin Branislava Lainovića Dugog, koji je bio jedan od šefova novosadskog podzemlja. Lainović je ubijen 2000. godine ispred hotela “Srbija“ u Beogradu, a za njegovo ubistvo osuđeni su pripadnici nekadašnjeg zemunskog klana Miloš Simović i Sretko Kalinić.

 

Komšije Lainovića kažu da je Matija bio divan dečko.

 

– Bio je odličan učenik, a nedavno je upisao Elektrotehnički fakultet. Niko ne zna zbog čega je digao ruku na sebe. Njegova smrt ostaće misterija. Ne znam kakva ga je muka natjerala da se ubije, nije djelovao kao neko ko bi bio u stanju da se bi i svojoj porodici nanese bol – kaže komšinica.

alo

Komentari

komentara