Zdravlje

STRAŠAN PODATAK NA FEJSBUK STRANICI – Samo 6 dana prije nego što će ubiti kćerkicu, njenu sliku stavio ….

Napisao admin

Goran Mišanović iz Modriče (29), koji je u nedjelju ubio svoju trogodišnju kćerku, a zatim i sebe, ispalio je u djevojčicu dva hica iz neposredne blizine, a zatim sebi pištolj prislonio na grudi i opalio kroz sredinu srca. Tragična vijest potresla je mnoge, te se praktično svi pitaju šta je Gorana natjeralo na to da ubije vlastito dijete te sebi oduzme život. Priča ima raznih.


Zanimljivo je da na Facebook profilu Gorana Mišanovića nailazimo na potpuno drugačiji prizor. Sudeći po fotografijama i statusima od rođenja malene djevojčice Goran je bio vrlo brižan otac koji je sa svojim prijateljima na društvenim mrežama često dijelio fotografije kako je njegova mezimica napravila prve korake, te ostale emotivne fotografije.

 

Ostala su samo nagađanja oko toga šta je mogao biti uzrok ovog nemilog događaja, a najviše Modriču, mjesto gdje se sve desilo.

 

Posebno je tužan podatak da je samo 6 dana prije nego što će učiniti ono što je učinio, na Fejsbuk Goran kao naslovnu fotografiju postavio sliku svoje kćerkice…

doznajemo

Komentari

komentara