Zdravlje

NAŠA POZNATA PJEVAČICA U TEŠKOM STANJU – “Ne dajte da umrem“!

Napisao admin

Usnija Redžepova je umorna i neutješna dočekala ekipu Kurira u postelji i, uprkos bolovima, htjela što više da govori o svojoj muci jer ne voli da bude sama. “Hoću da ozdravim, mučim se s bolovima i teško dišem. Pijem samo vodu. Lakše mi je kad imam nekog kraj sebe“, kaže ona, a o bolesnoj pjevačici brinu samo žene sa kojima dijeli sobu. Inače, njoj je potrebna finansijska i svaka druga pomoć.


Usnija Redžepova

Podsjećamo, legendarna pjevačica narodne muzike više od dvije godine bori se sa rakom pluća. Razboljela se prije smrti supruga – harmonikaša Svetomira Šešića. Pjevačica narodne muzike Usnija Redžepova prolazi kroz najveću životnu dramu! Nekrunisanoj kraljici južnjačkog melosa je prije više od dvije godine otkriven rak pluća i njeno zdravstveno stanje je izuzetno ozbiljno.

 

Usnija je mjesec dana provela u Skoplju kod brata i snajke, a u utorak je doputovala u Beograd i trenutno se nalazi u jednoj prijestoničkoj bolnici. U Makedoniji nije mogla da bude hospitalizovana, jer nije njihov zdravstveni osiguranik.

kurir

Komentari

komentara