Zdravlje

Otac djeteta zaključanog u užarenom autu – “Snagator se htio proslaviti pred Big Brother”

Napisao admin

Zadnjih nekoliko dana hrvatski mediji pridali su veliku pažnju priči koja se dogodila u Poreču. Nakon što je u prolasku vidio dvogodišnje dijete zaključano u automobilu, Požežanin Zoran Grgić odlučio je razbiti staklo na automobilu i dijete odmah izvući iz vozila, usprkos zahtjevima oca da pričekaju na bravara.


Nakon što se podigla velika količina medijske prašine, oglasio se i otac djeteta, koji je poslao pismo portalu “eMedjimurje.hr“, kako bi odgovorio na medijske napise i komentare.

Pismo oca u nastavku “Index.hr” donosi u cijelosti.

“Nitko mi se nije javio, evo prave istine”

“Da se predstavim. Ja sam otac ‘ostavljenog djeteta’ na parkingu u Poreču.

Dvoumio sam se oko slanja ovog pisma, ali s obzirom da je ova priča brzinom vjetra prohujala kroz sve internet portale i novinske članke želim samo da na vidjelo dođe prava istina. Kad me nitko pitao nije?!

1. Dijete nije bilo namjerno ostavljeno od moje strane (majke nije ni bilo).
2. Obitelj od supruge koja desetljećima živi u ovom kraju odmah je kontaktirala čovjeka sa iskustvom i svi smo bili u stalnom kontaktu.
3. Djetetu je bilo samo vruće, ne dehidrirano, pa smo zbog njegove mirnoće odlučili pričekati još koju minutu dokle dođe bravar.
4. Okupljanjem ‘publike’ i paničarenjem jedne mlade gospođe (koja je i pokrenula sav ovaj show, kojoj se sada posebno zahvaljujem) sva situacija je posve izmakla kontroli”.

“Grgić zaboravio koristiti razum”

“Gospodin Zoran Grgić tj. ‘heroj’ je razgovarao sa mojom suprugom preko mobitela i ona ga je uvjeravala da bravar dolazi ,ali on je jednostavno odlučio uzeti stvar u svoje ruke te razbio prozor direktno gdje je dijete sjedilo. Tvrdim da dijete nije ni taknuo, već je tim postupkom samo želio dokazati svoju snagu. Zaboravio je koristiti svoj razum.

Panika stvara neracionalno razmišljanje ili je bio cilj velika medijska promidžba prije ulaska u Big Brother?

Štogod da je, samo mi je žao što se iz takve situacije stvorila hajka temeljena na lažnim iskazima. Činjenice stoje, ali sve ostalo je izmišljena priča koja nas, kao roditelje, vrijeđa.

Posebno žalim što sam nenamjerno kao uveo nemir cijeloj obitelji, ali gledajući objektivno svi oni komentari i uvrede sramotni su odraz našeg društva”, zaključuje otac.

cure.ba

Komentari

komentara