Zdravlje

VELIKA TRAGEDIJA POTRESLA GRAD – Jučer poginuo otac, a danas iz bolnice javili da je i sin preminuo!

Napisao admin

Iz splitske bolnice jutros je stigla tužna vijest: mladića koji je u subotu nastradao čisteći septičku jamu u kampu “Nevio” u Orebiću doktori nisu uspjeli spasiti, javila je Slobodna Dalmacija.


Iako je nakon izvlačenja iz jame i reanimacije prodisao, plinovi su očito ostavili prevelikog traga te je mladić u bolnici podlegao ozljedama.

 

U jučerašnjoj nesreći, koja se dogodila dok su otac i sin čistili spetičku jamu, Jadran Ortolio, vlasnik kampa “Nevio” u Orebiću, poginuo je dok je njegov sin Nevio nakon reanimacije prevezen helikopterom u KBC Split.

 

Tragičan događaj potvrdili su i u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj.

 

Prema najnovijim informacijama, nesretni otac i sin nisu upali u septičku jamu, kako se isprva mislilo, već je otac sam krenuo unutra kako bi vidio što nije u redu s pumpom za ispumpavanje.

 

Nažalost, otišao je preduboko, te su ga plinovi onesvijestili. Nevio je instiktivno krenuo za njim, što se pokazalo kobnim i za njega.

 

Odmah po dojavi došla je Hitna pomoć, HGSS Orebića i vatrogasci. Pokušali su reanimirati obojicu, međutim, oca nisu uspjeli dok je sin spašen i prevezen helikopterom u splitsku bolnicu, ali ga liječni ci nažalost nisu uspjeli spasiti.

doznajemo

Komentari

komentara