Zdravlje

Pijte svako jutro! – Med i topla voda čine čuda za organizam

Napisao admin

Ova mješavina lako je probavljiva i ima iznimno pozitivan učinak na organizam.


Med (Foto: Arhiva)

Zahvaljujući svome iznimnom sastavu, med se od davnina smatrao svetom hranom i jednim od najvažnijih prirodnih lijekova za liječenje širokog spektra tegoba. No, jeste li čuli i za čudotvornu kombinaciju meda i vode?

Čajna žličica meda u čaši tople vode sastav je identične kompozicije koju ima krvna plazma – žućkasta tekućina koja se dobiva nakon centrifugiranja krvnih tjelešaca, čini je voda, u kojoj su otopljene soli i bjelančevine, piše “Dnevno.hr“.

Mješavina meda i tople vode lako je probavljiva i ima iznimno pozitivan učinak na organizam.

Normalizira probavni proces i riješava problem “lijenih crijeva”. Ojačava imunoloških sustav, liječi prehlade, sjajan je borac protiv bronhitisa i čisti sluz iz pluća.

Čisti probavni trakt od parazita i sprječava njihov uzgoj, ali i čisti crijeva od toksina.

Kod primjene mješavine meda i vode na početku ćete primjetiti povećanje obujma struka. No, ne brinite se, to je samo početna faza izlaska toksina iz tijela.

Dakle, povećanjem opsega struka počinje proces pročišćavanja organizma. Povećavaju se antivirusna, antibakterijska i antifungalna svojstva.

Rad debelog crijeva se normalizira. Mješavina će pomoći u normalizaciji i obnavljanju mikroflore debelog crijeva i eliminaciji bakterija.

Mješavina će također pomoći u riješavanju problema učestalog noćnog mokrenja. Med skuplja vodu, što rasterećuje bubrege.

Kako konzumirati napitak?

U svrhu prevencije, pijte svako jutro prije doručka, dakle na prazan želudac. Potrudite se da popijete na brzinu.

Popijte čašu i navečer, prije spavanja. Važno je napomenuti kako napitak mora biti svježe pripravljen.

Ovaj pripravak možete koristiti i za čišćenje lica – učinit će vašu kožu sjajnijom, glatkom i svilenkastom.

cure.ba

Komentari

komentara