Zdravlje

Stravična smrt – Zakopali je živu, nesretna žena udarala rukama o kovčeg!

Napisao admin

– Policija sa sjevera Grčke istražuje navode da se žena probudila u kovčegu nakon što je već pokopana pa se potom ugušila prije nego su uspjeli da je iskopaju iz groba, prenosi BBC.


Grob (Foto: Arhiva)

Nekoliko ljudi koji su posetili groblje blizu Soluna kazalo je da je čulo lupanje i vikanje iz groba, jedan sat nakon što je žena pokopana. Kada je kovčeg otkopan, ona je bila mrtva. Ranije su je proglasili mrtvom lekari koji su je lečili od raka.

Nedugo nakon što su poslednji rođaci napustili groblje u gradiću Peraia, prolaznici i deca koja su se napolju igrala čuli su ženski glas koji viče “upomoć” iz groba. Pozvali su policiju i počeli da otkopavaju grob, ali ona se ugušila u kovčegu, izviestili su grčki mediji.

Ali, lekar koji je kasnije pregledala telo je kazao da je žena bila mrtva već satima i da nije mogla da bude reanimirana.

“Potpuno je nemoguće da neko u stanju mrtvačke ukočenosti viče i udara u kovčeg na takav način”, kazala je Krisi Matsikoudi.

Patolog tek treba da obavi obdukciju nesrećne žene. Porodica razmišlja o podizanju tužbe protiv lekara koji su je lečili od raka.

kurir

Komentari

komentara