Zdravlje

STRAVIČNI DETALJI ZLOČINA – Ženi odsjekao glavu satarom dok je njihova petogodišnja kćerkica…

Napisao admin

Aleksandar Kusturić (42), veterinar iz Crvenke, satarom je odsjekao glavu supruzi Danijeli Kusturić (43) u njihovom stanu u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu! U vrijeme zločina njihova petogodišnja kćerka spavala je u susjednoj sobi. Kako saznajemo, Aleksandar i Danijela su se posvađali u toku noći i Aleksandar je uzeo sataru i njome udario ženu po glavi.


Aleksandar Kusturić (Foto: Blic.rs)

– Aleksandar je jednim udarcem ženi odsjekao glavu, a kada je shvatio da je mrtva, hladno je sjeo pored nje i pozvao policiju – kaže izvor Kurira. 

Roditelji ga pritiskali 

Policajci koji su došli u stan Kusturića zatekli su jeziv prizor, a naročito ih je iznenadila Aleksandrova smirenost. 

– Uradio sam šta sam uradio. Zašto? Ne znam ni sam – rekao je Aleksandar policajcima, koji su došli na njegov poziv. 

Za sve to vrijeme njegova petogodišnja kćerka je plakala iz sobe. 

– Policija je odmah pozvala Centar za socijalni rad da odvedu djevojčicu kako ne bi vidjela unakaženu majku – kaže izvor. 

Komšije Kusturića kažu da Aleksandar posljednjih 40 dana nije bio u stanu sa ženom i kćerkom. 

– Danijela nam je pričala da je Aleksandrovi roditelji ne vole od prvog dana. Stalno su ubjeđivali Aleksandra da je ostavi. Aleksandrova porodica je, navodno, imućna, a Danijelina nije. Činilo se da su u tome na kraju i uspjeli jer je Aleksandar više od mjesec dana bio kod svojih u Crvenki – kaže komšija.

Htio da je izbaci iz stana

Prema njegovim riječima, Aleksandar se u četvrtak ujutru vratio sa bratom, i to sa namjerom da izbaci Danijelu iz stana. 

– Tada je Aca rekao bratu: „Ti idi. Ja ostajem da živim sa mojom porodicom, bez koje ne mogu“, i brat je otišao. Aca je tog dana bio nekako čudan. Sav pogubljen, kao da je drogiran. A i sada mu je policija vadila krv, koliko sam čuo, sumnjaju da je na „nečemu“ – kaže komšija. 

On dodaje da je Danijela u četvrtak oko 20 sati bila kod njega na kafi i da je bila presrećna što joj se muž vratio. 

– Aca i Danijela su se mnogo voljeli. Tako zaljubljen par se rijetko viđa. Iako su oboje nezaposleni, to nije uticalo na njihovu ljubav – kaže komšija.

kurir

Komentari

komentara