Zdravlje

Rriješio da proda svoj lijevi bubreg – Očajnički pokušaj samohranog oca da kćeri kupi matursku haljinu!

Napisao admin

Zvonimir Ilić (45) iz Prokuplja riješio je da proda svoj lijevi bubreg, jer je, kako kaže, to jedina mogućnost da preživi! Od 1999. godine je bez posla. Iako je pokušavao na sve načine da nađe zaposlenje, nije u tome uspio.


Zvonimir Ilić (Foto: telegraf)

“S obzirom na to da sam samohrani roditelj i da ne mogu svojoj ćerki, koja ovih dana sprema maturu, a odličan je đak da obezbedim ništa, došao sam na ovu ideju”, pojašnjava Zvonko u izjavi za Telegraf.rs.

On dodaje da s kćerkom živi kod majke, koja je u martu doživjela šlog, a jedino primanje u porodici je njena penzija od 10.500 dinara (oko 95 eura).

“Nudim lijevi bubreg, jer u desnom imam poveći kamen, pa ne želim da neko ima problema s tim. Lijevi je potpuno zdrav”, u očaju priča Zvonko i dodaje da je svjestan da je prodaja bubrega nelegalna, ali da on nema drugih mogućnosti.

“Razočaran sam u svijet, ljude i državu. Ne tražim ništa što je preko mojih mogućnosti, ali sam sposoban da radim bilo koji posao. I pored toga što nedjeljno idem na biro i raspitujem se godinama unazad, šaljem CV i prijavljujem se za sve poslove, niko me do sada nije uposlio”, pojašnjava on, uz napomenu da polovina majčine penzije ide na njene lijekove.

Telegraf.rs piše da je Zvonko je jedan od prvih članova (danas vladajuće stranke) SNS u Prokuplju, a upisan je kao 65. u centrali. Bio je i na prvom kongresu stranke, ali mu ta lojalnost nije donijela ništa.

telegraf.rs

Komentari

komentara