Zdravlje

«Mama te voli, bebice moja i toliko mi je žao!» SHRVANA MAJKA CURICE (2) KOJA JE UMRLA U AUTU U VODI

Napisao A. K.

Shrvana mama, čija je kćerkica preminula nakon što je automobil u kojem je bila završio s nizbrdice u rijeci, izjavila je da će “morati živjeti s osjećajem krivice do kraja života”, a kao uzrok za tragediju navela je svoju glupost.

2-godišnja Kiara Moore ostala je u zamci u srebrenom «Miniju» koji je završio u hladnoj rijeci Teifi u Cardiganu, na zapadu Velsa, piše “Doznajemo“.

Tragedija se dogodila u ponedjeljak poslijepodne, samo nekoliko dana prije nego što je curica trebala proslaviti svoj treći rođendan.

Njena mama Kim Rowlands na početku je mislila da je automobil ukraden. No, pokazalo se da je nešto drugo u pitanju.

U objavi na Fejsbuku Kim je napisala: «Nažalost, jučer je moja predivna curica preminula. Zbog moje gluposti. Morat ću da živim s osjećajem krivice do kraja života!»

Kim je na početku mislila da je automobil ukraden nakon što ga je dovezla do njenog partnera Jethroa (Jeta) kod Moore's adventure business u blizini rijeke, i utvrdila da vozila nema na mjestu gdje ga je ostavila.

Otac djevojčice objasnio je da je ona ušla u prostorije njegove firme da bi uzela nešto novca, a kada se vratila vidjela je da auta nema. Par je prvo mislio da je vozilo ukradeno zajedno s djetetom u njemu, jer u vodi nije bilo nikakvog traga.
Cardigan tragedija 0

Policija je tek kasnije pronašla automobil i djevojčicu u njemu, a svi pokušaji reanimacije, kao i hitan transport u bolnicu, pokazali su se neuspješnim. U ponedjeljak navečer proglašena je smrt.

U toku je istraga koja treba utvrditi kako je «Mini» završio u rijeci, odnosno skliznuo s nizbrdice koja inače služi za spuštanje kajaka i kanua, čijim se iznajmljivanjem, inače, bavi gore spomenuta kompanija.

Na društvenim mrežama mnogi ljudi na neukusan način prozivaju tugujuće roditelje, optužujući ih za ovaj slučaj, u mjeri da je uslijedila i reakcija policije koja je navela da uvrede i prijetnje «neće proći bez sankcija».

Komentari

komentara