Zdravlje

“7 DANA PAKLA, LEVITIRANJE IZMEĐU JAVE I KOŠMARA… ” – Žena opisala kako izgleda imati MALE BOGINJE i prozvala sve koji NISU VAKCINISALI DJECU!

Napisao H. H.

Prilično potresna ispovijest…

Male boginje odnijele su 13 žrtava u epidemiji koja traje mjesecima u Srbiji, a kako je većina oboljelih nevakcinisana, opet je u žižu javnosti dospjela tema “za i protiv vakcinisanja”.

Neke javne ličnosti digle su svoj glas protiv vakcinisanja, dok su s druge strane protiv njih podnijete i krivične prijave zbog obmanjivanja javnosti, prenosi “Espreso“.

No, jedan apel je posebno potresan. Napisala ga je žena oboljela od malih boginja, uz poruku svima onima koji zagovaraju nevakcinisanje.

“Voljela bih da svi oni heroji novomoderne evropske Srbije, koji nisu vakcinisali svoju djecu, samo jedan jedini dan dozive, bez posljedica, šta to to znači oboljeti od teške i mračne bolesti zvane ‘male boginje’ ili Morbilli.

Sedam dana temperature koja ne može da se skine ispod 38,7 i ide do 39,4… Strašno levitiranje između jave i košmarnih snova, neka čudna, višesatna preznojavanja, nemanje snage da se bilo šta stavi u usta, ogromne afte na jeziku, olovni ukus, nemogućnost gutanja, bespomoćnost…

Zdrava sam kao drijen i bolest će proći bez posljedica. A već je umrlo 10 ljudi: imali su 21,32,42 godine… Dijete od dvije godine zauvijek će ostati biljka posle ove bolesti, dvije osobe su dobile zapaljenje mozga, njih više od 400 upalu pluća.

U Nišu je umro dvogodišnji Jakov, od komplikacija i vjerujem da su njegovi roditelji ozbiljno zažalili, jer namjerno nisu željeli da vakcinišu svoje dijete…

21-godišnja trudnica je takođe umrla… zaposlena u Institutu za reumatologiju.. četvorogodišnje dijete iz Vranjske banje…

U Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije u Beogradu, morbilama je zaraženo 15 zaposlenih: ljekari, medicinski tehničari i čistačice.

Možda bi bili živi da su neki roditelji bili savjesni prema sopstvenoj djeci i nisu ih zaštitili, i odgovorni su prema kolektivnom imunitetu sopstvenog naroda, a posebno prema ljudima čije je zdravlje načeto, a onda su ih male boginje odvele zauvijek u svijet tame…:(

Apsolutno je nedopustivo DA NEKO UMRE, OD BOLESTI, ZA KOJU POSTOJI VAKCINA!!!!!!!!

I to bolest 19. vijeka….

Alo mozgovi..

Prošle godine u Nišu je vakcinisano 40%, u Beogradu 50% djece….. Sljedeći korak mora da preduzme država.

Kada je moje dijete bilo malo, živjela sam u Beču, u Austriji. Ukoliko u zakazani termin ne odvedete bebu na vakcinaciju, sutradan vam dolazi na vrata socijalna služba sa policijom, uzimaju bebu i nose na vakcinaciju, a vi plaćate strašne kazne.

Eto rješenja!”

 

Komentari

komentara