Zdravlje

ZADNJA fotografija nastradalih drugova LEDI KRV u žilama! Napravljena je NEPOSREDNO PRED SMRT, a poruka ispod… (FOTO)

Napisao A. K.

Vijest da su dvojica najboljih drugova, Vukašin Jeličić i Goran Petrović poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Vršca, potresla je Srbiju, a novi detalji u vezi sa ovom tragedinom lede krv u žilama.

Nesreća se dogodila u povratku iz noćnog provoda u kom su mladići bili sa drugaricama, oko četiri sata ujutru i to na putu ka Plandištu. Prije nego što su krenuli iz kafića u kom su sjedili, društvo se fotografisalo, a Vukašin je sliku sa svojim najboljim drugom objavio na svom fejsbuk profilu i to nepun sat prije nego što će zajedno otići u smrt!

Podsjetimo, njima je na putu ka kući nestalo benzina, pa su pozvali zajedničkog prijatelja da dođe i pomogne im.

Prema riječima njihovog druga, u trenutku dok je Vukašin iz gepeka vadio kanister za benzin u punoj brzini na njega i parkirani automobil je naletio “reno” i pokosio ga. Presjekao mu je obje noge, a tijelo bacio na put. Od siline udarca, “jugo”, u kom su tada sjedili nastradali Petrović i obje djevojke, zakucao se u “mercedes”, koji je stajao ispred njih.

– Auto je bio bukvalno zgužvan. Goran je sjedio na zadnjem sjedištu i, nažalost, preminuo na licu mjesta – dodaje on.

Društvene mreže preplavile su poruke njihovih prijatelja koji se, od kada su saznali za tragediju, opraštaju i sa tugom i nevjericom ostavljaju posljednje pozdrave.

(Srbija Danas)

Komentari

komentara