Zdravlje

SRCE MALO PREPUKLO MU OD TUGE ZA TATOM: Baba i deda neutješni… Mališan (9) koji se objesio u šupi nije mogao da izdrži bol zbog smrti oca!

Napisao A. K.

BEOGRAD – Dječačić U. D. (9), koji se sinoć predveče kanapom objesio u dedinoj šupi, u dvorištu porodične kuće u Skeli kod Obrenovca, nije mogao da se izbori sa gubitkom oca, koji je prije četiri godine poginuo u saobraćajnoj nesreći, i čiju smrt jednostavno nikako nije mogao da preboli.

Najvjerovatnije je zbog toga i sam krenuo za njim u smrt.

Mališan je bio dobar đak, drugi razred osnovne, nije imao nikakvih problema ni u školi, ni kod kuće, bio je veselo i radoznalo dijete. Živio je kod babe i dede, koji su mu bili i zakonski staratelji, jer mu je otac 2014. godine poginuo na motoru, a majka se preudala u Bosni.

Mališan je rastao sa još tri sestre, od kojih mu je jedna sestra bliznakinja.

– Ništa nije slutilo na tragediju, bio je veselo dijete, evo gradio je kućicu za svog psa… Sestre su mu bile u Bosni kod majke i njegova bliznakinja je baš sutra trebalo da se vrati kući, ovdje kod nas… Majka je za njih izvadila pasoše pa su joj otišle u posjetu, a upravo je vadila pasoš i za njega da joj i on dođe u posjetu – priča neutješni deda očiju crvenih od suza dodajući da niko ni u snu nije mogao da pretpostavi da bi ovako nešto moglo da se desi.

– Rekao nam je da ide kod druga da se igra kao što je to obično i činio i ništa nije slutilo na nesreću… Objesio se kanapom kojim vezujemo slamu… Našao ga je u šupi, u dvorištu… Mi držimo stoku i to je svud unaokolo…

Kako se to desilo ni sam ne znam, kad smo vidjeli da ga nema prijavili smo policiji, mislili smo da ga neko nije oteo ili da se nešto drugo desilo i onda kažu objesio se u šupi… Nedavno je čuo… Neko mu je ispričao da se tu kod nas u Obrenovcu neki mladić objesio kaišem… – kaže očajni deda dječačića.

( Izvor/Foto: Kurir)

Komentari

komentara