Zdravlje

(FOTO) OVAJ MLADI PAR STRADAO JE JUTROS U SMEDEREVU: Aleksandra i Dalibor čekali su bebu, a njen očajni otac Žikica iznio je ŠOKANTNE TVRDNJE o zetu i još jednom lešu!

Napisao A. K.

SMEDEREVO – U teškoj porodičnoj tragediji koja se jutros dogodila u Gogoljevoj ulici u Smederevu nastradali su Aleksandra Vasić (30), koja je bila u drugom-trećem mjesecu trudnoće, njena majka Milena Vasić (58) i zet Dalibor Simejonović (33).

Prema prvim informacijama, vatrogasci su pronašli njihova tijela u porodičnoj kući u kojoj je izbio požar. Iako je tačan uzrok požara zasad nepoznat, a forenzičari rade na prikupljanju dokaza, sumnja se da su njih troje nastradali tako što su se ugušili dimom, poslije čega je kuću zahvatio i požar.

Iako se u prvi mah mislilo da su u požaru nastradali roditelji i njihova trudna kćerka, kasnije se ispostavilo da nije riječ o mužu i ocu dvije pokojnice nego o zetu Daliboru Simejonoviću, Aleksandrinom mužu.

Do obrta je došlo kada se Žikica Vasić, otac pokojne trudnice, na kućnom pragu pojavio živ, pravo s posla. Njemu su javili da je izbio požar i da dođe kući. Tada je bilo jasno da je leš pronađen u kući najvjerovatnije tijelo pokojnog zeta Dalibora.

Očajni otac Žikica Vasić, kog su jutros stravične vijesti zatekle na poslu, iznio je šokantnu tvrdnju da je njegov zet Dalibor glavni krivac za smrt njegove trudne kćerke Aleksandre i supruge Milene?!

Štaviše, on tvrdi da je njegov zet Dalibor ubio trudnu Aleksandru i taštu Milenu, a zatim podmetnuo požar u kojem je i sam nastradao. Skrhani Žikica je u pratnji svoje sestre Jovanke iznio još šokantniju tvrdnju i izjavio da njegova kćerka Aleksandra i supruga Milena nisu jedine žrtve požara koji je, kako tvrdi, “podmetnuo njegov zet Dalibor” .

Otac Žikica tvrdi da je u kući nađeno i tijelo jednogodišnje djevojčice, Daliborove kćerkice iz prvog braka koja je izgorjela sa ostalima?! Te tvrdnje zasad nisu zvanično potvrđene. Djevojčica navodno nije živjela u toj kući, nego ju je otac doveo u posjetu.

Na vijest da je trudna Aleksandra stradala, njenoj sestri je pozlilo i odmah su je odveli u Hitnu pomoć.

(Izvor/Foto: Kurir)

Komentari

komentara