Zdravlje

U šumi našli tijelo umotano u tepih: ‘Možda je to Isabella…’

Napisao A. K.

Isabellu Todorović (21) švicarska policija tražila je tri mjeseca. Velika akcija pokrenuta je na Facebooku, a o njezinom slučaju su pisali i neki portali u regiji.

Isabella Todorović (21) nestala je prije tri mjeseca u Zürichu. Prošli četvrtak je pronađen tepih u šumi kod Zezikona u švicarskom kantonu Thurgau. U tepihu je bilo mrtvo tijelo djevojke. Još se čeka analiza, ali najvjerojatnije je riječ o Isabelli, prenosi “24sata“.

Policija je opet bila kod nas. Uzeli su moj DNK za usporedbu – rekla je majka Violeta.

Isabella je radila u jednom lancu fast fooda.

– Nestala je 3. studenog. Poslala mi je SMS. Napisala je da s kolegicom ide još nešto pojesti i da će ujutro vlakom doći doma. Ali nije došla – kaže majka.

Policija je odmah počela potragu koja se proširila i na društvenim mrežama. Isabellu su navodno zadnji put vidjeli živu u Zürichu. Bila je u jednom baru. S njom su bila dvojica muškaraca.

– Ponekad je izlazila, ali uvijek bi se javila – kaže brat Ivan.

– Još postoji nada da je živa, ali ako su ju pronašli u šumi zamotanu u tepih, sigurno je ubijena. Ne sumnjamo na nikoga. Isabella nije imala dečka. Kod kuće je sve bilo u redu, moja kći nije bila u nikakvim sukobima – kaže Violeta, piše Blick.

Komentari

komentara