Zdravlje

Sa ovim eliksirom možete da doživite stotu: Spremite ga i konzumirajte, pucati ćete od energije!

Napisao H. H.

Šargarepa sadrži jako ljekovita svojstva u sebi. Efikasno popravlja vid, odlično djeluje kada je u pitanju rak, a našu kožu čini zdravom i mladom. Ne propustite da koristite ovaj eliksir!

U ovom članku Vam donosimo recept za dug život u kojem se kriju nekoliko zdravih namirnica. Pripremite ovaj napitak dugovječnosti i popijte ga odmah poslije pripreme.

Potrebni sastojci su:

  • 4 šargarepe
  • 3 jabuke
  • sok od polovine jednog limuna
  • komadić oguljenog đumbira (2 cm)

Priprema i primjena su slijedeće:

Kako biste spremili ovaj jako dobar eliksir za odlično zdravlje, potrebno je prvo da sve navedene sastojke ubacite u sokovnik i dobijen sok zatim popijete. Šargarepa je namirnica jako zdrava i popravlja vid, djelotvorno djeluje protiv raka, kožu čini mladom i zdravom, a takođe je i jako dobra za srce, zube i desni, a čisti tijelo i štiti od srčanog udara.

Jabuka je također jako ljekovita, ona jača imunitet, potpomaže mršavljenju, stimuliše rad bubrega, jetre i žuči, štiti od bolesti usne duplje, stimuliše probavu, štiti srce i krvne sudove, uklanja stres, umor i nesanicu, štiti od bakterija i virusa, sprječava nekoliko vrsta raka.

Sada kada znate sve ljekovitosti ovih namirnica, ne propustite da spremite jedan od najboljih prirodnih eliksira za zdravlje. Budite uvijek puni energije!

Komentari

komentara