Zdravlje

Srbija – Nevinu djevojčicu silovao u kolima pa se hvalio prijateljima!

Napisao admin

Uhapšen Milorad S. (18) iz Petrovca na Mlavi zbog sumnje da je silovao 14-godišnju djevojčicu. Mladić se "pohvalio" svojim drugovima, pa su je i oni zlostavljali.


Silovanje (foto: cure.ba)

Milorad S. (18) uhićen je zbog sumnje da je silovao i pretukao M. M. (14) iz Petrovca na Mlavi. Osim njega, privedena su i trojica maloljetnika kojima se na teret stavlja da su primorali djevojčicu da ih oralno zadovolji.

– Milorad S. je odranije poznavao M. M. Njene muke počele su u kolovozu, kad ju je Milorad S. nagovorio da se nađu na jednom igralištu. Tada ju je natjerao da ga oralno zadovolji – kaže izvor Kurira iz istrage.

Nakon zlostavljanja Milorad se pohvalio trojici drugova. Tvrdio je da ju je tada slikao.

– Bio je pun sebe! Došao je kod trojice maloljetnika i rekao im kako ima fotografije na kojima se vidi kako ga M. M. oralno zadovoljava. Rekao je drugovima: “Idite kod nje, neka i vas zadovolji. Recite joj da ćemo svima pokazati slike ako to ne uradi. “Nesretna M. M. bila je prisiljena oralno zadovolji i trojicu maloljetnika – kaže sugovornik Kurira.

Brutalno pretukao svoju žrtvu

Milorad S. je nekoliko dana prije nego što je istina izašla na vidjelo pretukao zlostavljanu djevojčicu.
– Roditelji su krajem januara vidjeli da im je dijete modro. Rekli su M. M. da im objasni odakle joj modrice. Djevojčica se tad slomila, briznula u plač i ispričala kroz kakav pakao je prošla. Otac M. M. je otišao u policiju 25. siječnja i sve prijavio – kaže izvor Kurira.

Tu se, nažalost, devojčicine muke nisu završile. U studenom prošle godine natjerao ju je da uđe u njegov automobil.

– Ponovno ju je odvezao na isto igralište, gdje ju je silovao. Djevojčica je s njim na najgori mogući način izgubila nevinost. Plakala je i jaukala, ali Milorad nije odustajao – kaže izvor Kurira.

Miloradu S. određen je pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje pred istražnim sucem. Trojica maloljetnika puštena su da se brane sa slobode.

kurir-info.rs

Komentari

komentara