Zdravlje

Dogodilo se ono što se nije smjelo desiti – Ljubavna afera udate žene završila tragično

Napisao admin

Udata žena pronađena je obješena u svojoj policijskoj uniformi nakon što je ostala trudna sa svojim predavačem s fakulteta.


Tammy Paterson (foto: doznajemo)

Rodom Litvanka,  policajka, Tammy Paterson (24) bila je rastrgana između muža Iana (28) i Johna Lewisa, predavača u kojeg se zaljubila  na Deeside Collegu.

Majka jednog djeteta, svom je mužu rekla da je trudna s ljubavnikom, izvršila je samoubistvo nakon što je obojici poslala istu SMS poruku “Umrijet ću, žao mi je”.

Par je bio u braku samo tri godine kad je Tammy započela aferu s Johnom, a upoznali su se na kursu gdje je on bio predavač.

-Bio sam svjestan da je udata i da ima dijete. Povjerila mi se o svojim problemima, osjećala je da mi može vjerovati. Bio sam svjestan da ima problema u braku – rekao je ljubavnik istražiteljima. Vjerovao sam da bi ostavila muža. Jednom me pitala da li bih izlazio s njom da su stvari drugačije. Rekao sam da ne bih zbog odnosa student-nastavnik.

Ali istraga je pokazala da je par počeo aferu i njihov odnos se promijenio.

-Dogodile su se stvari koje nisu trebale da se dogode, oboje smo bili osjetljivi u to vrijeme. Nakon završetka kursa ona je rekla da je trudna, da želi naše dijete i da želi biti sa mnom.

Međutim, onda se predomislila i rekla da želi pobaciti kako bi mogla ostvariti svoju ambiciju i postati policajka.

John, bivši vojnik, kazao je da je njihov odnos rasplamsao zadnjih sedmica nastave. – Poštovao sam nju i njene želje. Volio sam je i htio sam biti s njom. Nadao sam se da ćemo imati zajedničku budućnost.

Ali, istraga je pokazala da je Tammy nekoliko dana prije smrti svom mužu poslala poruku “Još uvijek te volim”.

Na dan kad će se ubiti obojici muškaraca poslala je istu poruku.

John ju je potražio u supermarketu gdje je radila, ali pošto je nije bilo cijeli dan, s njenim bratom je otišao njenoj kući, ali kuća je bila zaključana. Provalili su unutra i pronašli je obješenu u spavaćoj sobi, a imala je policijsku uniformu – hlače, košulju i kapu. Na krevetu je ostavila poruku za muža i kćerku Abigale (3).

Tammyin muž je rekao da je znao za aferu i da mu je priznala da je trudna. Rekla mu je da zna da je pogriješila, ali da je odlučila zadržati dijete jer je protiv pobačaja.

doznajemo.com

Komentari

komentara