Zdravlje

Žena oboljela od MULTIPLESKLEROZE kaže: Evo čime sam se izliječila!

Napisao H. H.

Mariz Pioš, profesorica gimnastike i bivša francuska reprezentativka u gimnastici uspjela je da se izliječi od ove autoimune boleesti.

Ona je odlučila da svoju priču podijeli sa javnošću tako što je objavila knjigu Pčele su me izliječile od multiple skleroze. Tim korakom je izazvala je veliku pažnju i interesovanje.

Naime, kada je Mariz prije 24 godine napunila 50 godina, otkrila je da boluje od multiple skleroze. Ljekar koji joj je dignosticirao bolest, smatrao je da tadašnja ponuda lijekova, može samo usporiti napredovanje bolesti .

“Doktor kao da mi je rekao: Jadna gospođo, ja za vas ne mogu ništa da učinim”, zapisala je Mariz na početku svoje knjige i dodala:

Napisala je ako doktori i medicina nisu mogli da saniraju njenu bolest, ona će to pokušati sama uz pomoć alternativne medicine, a posebno pomoću apiterapije.

Međutim, prije nego je pokušala sa izuzetno bolnom terapijom, pčelinjim ubodima, pokušala je ona i sa drugim prirodnim proizvodima, pomagali su joj u opuštanju mišića i glavoboljama, ali to ništa nije uspjelo da sanira bolest.prirodni-lijek.novi.ba

Komentari

komentara