Zdravlje

Pogledajte šta je ovaj voditelj rekao dječaku koji boluje od raka – Njegova izjava je ZGROZILA LJUDE!(VIDEO)

Napisao H. H.

Voditelj po imenu Holms je porodici požlio sreću u prikupljanju sredstava, no dok je završavao razgovor odlučio se da emisiju odjavi na bizaran način

Gledaoce popularnog jutarnjeg programa na britanskom ITV-u zgrozio je voditelj Eamon Holms koji je u jednom trenutku bizarnim komentarom teško uvrijedio dijete koje se bori sa rijetkom vrsta raka.

Davson Vilkok imao je 15 mjeseci kada mu je dijagnostikovan hepatoblastom, rak jetre, a njegovi roditelji odlučili su da gostuju u emisiji kako bi otkrili da im ponestaje vremena kako bi prikupili sredstva za liječenje svog 22-mjesečnog sina u Americi.

Holms je porodici poželio sreću u prikupljanju sredstava, ali dok je završavao razgovor odlučio se da emisiju odjavi na bizaran način.

Sretno ti bilo Davsone i vrati nam se kad ti opet poraste kosa, a ti nam budeš bolje i ljepši – kazao je Holms i izazvao zaprepašćenje.

Davsonova majka Vendi izgledala je zgroženo, a ubrzo je i Twitter bio preplavljen ogorčenim komentarima.

“Kako ovaj još uvijek ima posao”, “Zašto bi pobogu izjavio tako nešto”, “Kakav bezvrijedan čovek”, samo su neki od (pristojnijih) komentara koji su zapljusnuli Twitter, piše Daily Mail.

Pogledajte video:

 

Komentari

komentara