Zdravlje

ŠOKANTNA ISPOVIJEST OCA MARKA NIKOLIĆA, UBICE ŽENE I SINA: Plačemo za djetetom, snaha je kriva!

Napisao A. K.

Živko Nikolić, otac monstruma Marka Nikolića, koji je u srijedu u Centru za socijalni rad u Rakovici ubio svoju ženu Maju Đorđević i njihovog četvorogodišnjeg sina, za Kurir kaže da ne zna šta se desilo njegovom sinu da počini ovakvo zlo.

Kad smo na vijestima čuli šta se desilo, šlogirali smo se. Plačemo za djetetom. Nema opravdanja! Naš unuk je bio zlatno, divno dijete. Umrijećemo za njim. Ni sada ne znam zašto je to uradio – priča Nikolićev otac.

On dodaje da je njihov sin od juna prošle godine sina viđao na po sedam i po sati i da ga je redovno dovodio kod njih, kao i da je želio da ta viđanja budu češća.

– I kobne srijede je doveo dijete kod nas. Čim ga je doveo, otišao je u kupovinu. Mališan je bio s nama, igrao se sve vrijeme, sve je bilo normalno. Uopšte nismo primijetili da s Markom nešto nije u redu. Kad se vratio iz kupovine, izašao je napolje da se igra s Mihailom. Kupio mu je sladoled i vozio ga u džipu na baterije koji mu je kupio. U 15 sati ga je stavio u kola i odvezao ga – prepričava Živko posljednje trenutke života svog unuka.

Nikolić ističe da je Marko u posljednje vrijeme bio depresivan i anksiozan, ali da je volio svog sina.

Kurir.rs

Komentari

komentara