Zdravlje

Zašto bi svaka žena u svojoj kupaonici trebala imati šampon od češnjaka?

Napisao H. H.

Iako on nipošto nije nov, želimo ga približiti ženama, koje još uvijek nisu isprobale sve njegove čari, a definitivno bi trebale, jer ovo je jedan od onih proizvoda, koji će vas oduševiti već nakon prve upotrebe

OPSJEDNUTE smo ovim proizvodom.
Iako on nipošto nije nov, želimo ga približiti ženama, koje još uvijek nisu isprobale sve njegove čari, a definitivno bi trebale, jer ovo je jedan od onih proizvoda, koji će vas oduševiti već nakon prve upotrebe.
Radi se o šamponu za kosu od češnjaka, no prije nego na licu složite izraz gađenja, uvjeravamo vas kako češnjak nećete osjetiti niti sekunde, jer šampon sadrži parfem vrlo ugodnog mirisa.
Ovaj šampon idealan je za jačanje kose, ali će smanjiti i njezino ispadanje, a opet, ostavit će ju sjajnom, mekom i glatkom, već nakon prvog pranja. Osim toga, a s time će se vrlo vjerojatno složiti i ostale zadovoljne korisnice, šampon ima moć produžiti razmak između dva pranja, za jedan do dva dana, što je odlična ušteda, prije svega, vremena, koje ionako imamo malo, no daje veću priliku vašoj kosi da nije stalno na udaru razno raznih preparata.
Proizvod nije isušivao tjeme te je ostavljao momentalni dojam da je kosa dubinski očišćena, a nakon samo tjedan dana, bili su vidljivi i prvi rezultati, vezani uz ispadanje kose, jer je to radila manje nego prije.
Litru šampona možete nabaviti po cijeni od 20-ak kuna, što je i više nego dobar omjer cijene i kvalitete, jer manjeg pakiranja nažalost nema. No, neka vas to ne obeshrabri, tijekom pakiranja za godišnji odmor, jer ga se itekako isplati nositi, gdje god krenuli.

Komentari

komentara