Magazin

Mjesečni horoskop za veljaču 2017.: Očekujte najbolje ili najgore, istovremeno ili jedno za drugim!

Napisao H. H.

Veljača je jedan od (brojnih) mjeseci zima/proljeće 2017. godine kojeg možemo opisati kao neuobičajeno dinamičan. Čak možemo reći da je ovo vrhunac.

Venera, Mars i Uran su u Ovnu, znaku koji je dinamičan.

Dvojac, Venera i Mars, je intenzivno strastven, ali može biti do krajnjih granica nelogičan i vatren, narušiti harmoniju, dobro razumijevanje, suradnju i mir,piše atma.hr

Mars – Uran dvojac pokreće golemo otpuštanje energije. Donosi hrabrost, moć, kreativnost i žudnju za ostvarenjem želja, te donosi pozitivne promjene, napredak i eksperimente. Ali, ako krene van kontrole, može donijeti ozbiljne nesreće (auto, avion, vlak i tako dalje), nezgode na poslu, greške s opremom i mehanikom, probleme s električnom energijom, prirodne katastrofe, napade terorista, probleme u politici, nemire, nasilne sukobe i probleme u komercijalnim poslovima.

Općenito, Venera – Mars dvojac u Ovnu je ekstremno stimulativan, ali i eksplozivan. Ako je pod utjecajem pozitivnih aspekata, može donijeti val entuzijazma, kreativnosti i ostvarenje želja poduzimanjem inicijative. Ako je pod utjecajem negativnih aspekata, može se manifestirati na zastrašujuć način. Sada je pod utjecajem negativnih aspekata (snažnog utjecaja Jupitera i Plutona) i pozitivnih i harmoničnih (utjecaj Saturna, Sunca i Merkura). To znači da možemo očekivati najbolje ili najgore, istovremeno ili jedno za drugim.

T – kvadrat formira trio Venera – Mars – Uran iz Ovna, s Jupiterom iz Vage i Plutonom iz Jarca koji je turbulentan i nasilan (nesreće, sukobi i prirodne katastrofe, uključujući potrese, vulkanske erupcije i slično).

Saturn, Sunce i Merkur imaju ozbiljan utjecaj i donose dozu energije za pozitivnu i konstruktivnu svrhu. Ali, nemaju u potpunosti tu moć da ju usmjere. Zatim, Jupiter je retrogradan i promjene mogu uključivati određene nestabilnosti.

Šlag na torti je činjenica da u veljači imamo dvije pomrčine: pomrčina Mjeseca 11. veljače 2017. godine, s Mjesecom u Lavu, i pomrčina Sunca 26. veljače 2017. godine, sa Sunce – Mjesec konjunkcijom u Ribama – baš ono što nam je trebalo! Pomrčina Mjeseca može donijeti neobične, nagle i često neugodne događaje.

Na sreću, te pomrčine su dio dobre obitelji (Saros 140), donositelja ugodnih iznenađenja, promjena na bolje ili izlaza u kriznim situacijama.

Veljača 2017. godine je mjesec s velikim potencijalom, koji nas može povesti od jedne ekstremne situacije do druge. Mnogi od nas osjećat će se kao na ringišpilu. Sve što možemo je disati duboko i čvrsto se držati. I ako imate hrabrosti, iskušajte svoju sreću!

OVAN

Ljubav i veze

Veljača je puna strasti. Mars i Venera su u Ovnu! Venera je planeta ljubavi, a Mars je planet strasti. Kada su u istom znaku raspoloženje je vatreno, a ljubavna iskustva intenzivna. Mars je vladar Ovna, a Venera je vladar kuće parova Ovna, to znači da je utjecaj pojačan. Veljača je nepredvidljiva, budući da Jupiter kreće retrogradnim hodom, u kući parova Ovna i da su Venera i Mars nepredvidljivi susjedi Uranu. Veljača je eksplozivan mjesec, događaji mogu biti prekrasni i veličanstveni ili dramatični, nepredvidivi, neizbježni i van kontrole.

Posao i novac

Tijekom veljače pritječe vam ogromna količina energije koju možete transformirati u radnu aktivnost koja donosi čudesne rezultate u vašem profesionalnom životu. Imate moć, ambiciozni ste i spremi preuzeti inicijativu, imate um vođe i pobjednika. Zvijezde vam pomažu da ostvarite uspjeh. Vladara kuće karijere Ovna, Saturna, podržavaju kroz veljaču Jupiter, Uran, Mars i Venera, a u određenim periodima Sunce i Merkur, dok je vladar kuće posla Ovna u sretnom položaju. Imate sve što vam treba kako bi postigli ono što želite i kako bi se podigli na hijerarhijskoj ljestvici i postali društveni vođa, istaknuli se, dobili poštovanje i ugled. Tijekom veljače ćete vjerojatno zaraditi puno novca, ali morate paziti kako ne bi potrošili sve što zaradite.

Zdravlje i moral

Tijekom veljače radit ćete punim kapacitetom, imat ćete energije dovoljno za desetoricu. Pretjeranu energiju teško možete kontrolirati, pa je moguće da dođe do pretjerivanja i nemara koji može opteretiti tijelo. Bit ćete pod pritiskom i trebat će vam odmora i opuštanja. Vježbajte, plešite, borite se za nešto! Što god odabrali, iskoristite višak energije korisno!

Savjet

Postavite si ambiciozne ciljeve i krenite s ostvarenjem tih ciljeva!

BIK

Ljubav i veze

Tijekom veljače 2017. godine nećete biti zadovoljni sa svojim ljubavnim životom. Neki se mogu osjećati usamljeno, drugi mogu biti popustljivi, neodlučni ili neozbiljni. Neki se Bikovi mogu osjećati ograničeno ili mogu postati svjesni da su ovisni na neki neugodan način. Venera, planeta ljubavi i Mars, vladar kuće parova, smješten je na području koji je nepovoljan za stare odnose, službeno ili društveno prepoznate. Ovaj postav planeta povoljan je za tajne i zabranjene veze. S druge strane, Merkur, vladar kuće ljubavi Bika, dobro je smješten, što znači da nije sve izgubljeno i da katkad seks može riješiti probleme, barem privremeno.

Posao i novac

Iako ćete ulagati puno truda, uz dosta stresa, veljača 2017. godine je produktivan mjesec koji može donijeti uspjeh i novac. Jupiter je aktivan u kući posla Bika, dok Sunce i Merkur pokreću kuću karijere Bika. Suočit ćete se s raznim izazovima (natjecanja, rivalstvo, hitne akcije i može doći do sukoba), zato što je Jupiter u opoziciji s ratobornim Marsom. Ali, niti jedna poteškoća neće vas spriječiti u djelovanju zato što su planete iz kuće karijere Bika i vladar kuće karijere Bika dobro postavljeni. Tijekom veljače su dobri izgledi da ostvarite ciljeve koje ste si postavili i da zaradite više nego prethodnih mjeseci. Svoje planove ne otkrivajte, budite diskretni i o njima razgovarajte samo s osobama u koje imate potpuno povjerenje.

Zdravlje i moral

Prolazite kroz osjetljiv period za zdravlje. Veljača 2017. godine donosi snažnu opoziciju planeta na rubovima kuća bolesti Bika, zato ozbiljno shvatite signale koje vam tijelo šalje. Budite svjesni da vas pretjerivanja i nemar mogu koštati!

Savjet

Posjetite društvena događanja. Pomrčina Sunca povoljna je za Bikove koji se bave aktivnostima koje uključuju publiku ili grupu.

BLIZANCI

Ljubav i veze

Veljača 2017. godine, u kojem slavimo Valentinovo je odličan mjesec za vaš ljubavni život. Jupiter, vladar kuće parova Blizanca, je odlično smješten u kući ljubavi i puno planeta ga podržava. Venera, vladar kuće ljubavi Blizanaca nalazi se u sretnoj kući, zajedno sa Marsom, planetom čežnje i strasti. Veljača 2017. godine je romantična atmosfera koja može donijeti strastvene avanture ili pravu ljubav u bilo kojem trenutku. Emocije mogu biti jake i situacija lako može otići van kontrole. U ekstremnim situacijama može doći do sukoba. Nemojte se previše uznemiriti ili napraviti nešto nepromišljeno!

Posao i novac

Veljača 2017. godine donosi pomrčinu Sunca upravo u kući karijere Blizanca. Na sreću, pomrčina je dobro postavljena, pa možemo predvidjeti obnovu ili promjene koje će biti vama u korist. Tome u prilog ide i što su profesionalne kuće dobro smještene. Postavite praktične ciljeve kako bi bili sigurni da će stvari teći po planu. Nemojte se zanositi projektima koju su previše idealizirani, umjesto toga gradite na solidnim temeljima, s jasnim planovima! Za Blizance koji se bave kreativnim i umjetničkim poslovima veljača će biti inspirativan mjesec. Za sve Blizance ovo je povoljan period za studiranje, putovanja i za kulturološke i duhovne ciljeve. Novac pritječe od partnerstva ili timskog posla.

Zdravlje i moral

Tijekom veljače 2017. godine vaše zdravlje će biti bolje nego prethodnih mjeseci. Zvijezde vam daju puno energije i optimističan pogled na život. Ipak, zbog Marsa, vladara kuće bolesti Blizanca, koji je pod utjecajem konjunkcije s Uranom, opozicije s Jupiterom i kvadrata s Plutonom, neka iznenađenja su moguća, posebno u drugom dijelu mjeseca.

Savjet

Pridružite se grupnim aktivnostima, njegujte prijateljstva, ali prvenstveno se oslonite na sebe i svoju snagu!

RAK

Ljubav i veze

Veljača 2017. godine je miran mjesec za vaš ljubavni život. Stvari napreduju kao dio rutine i obaveza ili aktivnosti koje dijelite s partnerom. Zato što Saturna, vladara kuće parova Raka, podržavaju druge planete harmoničnim aspektima, veljača je mjesec u kojem će sve teći glatko, bez komplikacija ili sukoba, na temelju dobrog međusobnog razumijevanja. Postoji mogućnost poveznice profesionalnog i ljubavnog života. možda ćete raditi zajedno ili će vam netko kome je do vas stalo biti podrška. Općenito, veljača je više praktičan nego romantičan mjesec, ali to vam ide u korist.

Posao i novac

Veljača je produktivan mjesec za vaš profesionalni život. Bit ćete u prednosti, istaknuti ćete se, izboriti za sebe i pridobiti lako pažnju drugih. Vladar kuće karijere Raka, Mars, smješten je u kući karijere u društvu drugih planeta. Konjunkcija Marsa i Urana potiče promjene ili modernizaciju i predskazuje jedan od najboljih mjeseci u 2017. godini za obnovu, rekonstrukciju i ponovno pokretanje. Vladar kuće partnerstva Raka smješten je u kući posla Raka i Venera, planeta suradnje, nalazi se u kući karijere Raka. Profesionalan uspjeh usko je vezan uz suradnje i timski rad tijekom veljače 2017. godine. Novčana situacija uvelike ovisi o drugima, ali veljača je darežljiv mjesec kroz zajedničku zaradu, darove, ulaganja i posao.

Zdravlje i moral

Tijekom veljače bit ćete ambiciozni, puno toga ćete uspjeti ostvariti i uvijek ćete biti u pokretu. To znači da tijelo i um mogu biti pod ozbiljnim stresom. Zbog previše obaveza bit ćete skloni brigama o dovršenju svih tih obaveza. Od velike je važnosti da nađete vrijeme za opuštanje i da se pobrinete za sebe, inače može doći do neočekivanih poteškoća.

Savjet

Ako vozite, budite oprezni! Pripazite kroz odnose s osobama koje žive daleko!

LAV

Ljubav i veze

Zato što je Sunce, vladar Lava, u kući parova Lava tijekom veljače, bit ćete usmjereni na ljubav, partnera, zajednički život. Voljena osoba bit će u centru pažnju, a vaša žeđ za pažnjom neutaživa. U kući parova Lava nalazi se i Merkur koji potiče komunikaciju i budi interes prema novitetima, igrama, različitosti i eksperimentima. Pod ovim utjecajem ljubavni život postaje živahniji, na pozitivan način, jer su Sunce i Merkur podržani pozitivnim aspektima. Veljača je povoljan mjesec za Lavove samce, jer sada možete upoznati osobu o kakvoj ste sanjali. Pomrčina Mjeseca u Lavu pojačat će osjećaje.

Posao i novac

Venera, vladar kuće karijere Lava prolazi kroz intenzivne trenutke tijekom veljače 2017. godine. Smještena je u Ovnu, znaku inicijative i akcije, potaknuta Marsom i Uranom (smještenim u istom znaku), Jupiterom (s kojim pravi opoziciju) i Plutonom (s kojim pravi kvadrat). Uz ovaj vrlo aktivan planetarni sklop očekujte izazove koji će vas natjerati na akciju. Na sreću, vladar kuće karijere Lava podržan je pozitivnim aspektima, a vladar kuće posla Lava je u odličnom položaju i sav vaš trud će se isplatiti. Ali, očekujte borbe, iznenadne situacije i budite spremni za promjene! Suradnje i pregovori donose vam novac i uspjeh.

Zdravlje i moral

Veljača traži puno od vas strpljenja. Bit ćete skloni razdražljivom raspoloženju, uznemirenosti i pod stresom. U vašem tijelu doći će do nesklada što može razviti zdravstvene poteškoće, čak može doći i do nezgoda. Budite pribrani i pažljivi kada se krećete na bilo koji način (šetnja, vožnja auta, skijanje i slično).

Savjet

Na diplomatski način i s puno takta iskažite svoja uvjerenja i nemojte pričati više nego što trebate! Pripazite što govorite ili pišete!

DJEVICA

Ljubav i veze

S pomrčinom Sunca u kući parova Djevice i s vladarem iste kuće koji će biti bombardiran neskladnim aspektima, veljača će, na neki način, biti turbulentna za odnose. Događaji neće nužno biti negativni, ali bit će zbunjujući. To su događaji koji lome vašu rutinu, protresaju ili mijenjaju vaše okruženje. Lako je moguće da je ˝oluja˝ u veljači povezana s novcem ili zajedničkim sredstvima, ili vrijednostima općenito: samopoštovanje, premalo ili previše poštovanja prema partneru, kriteriji po kojima birate. Moguće je da ćete se zajedno sa voljenom osobom upustiti u financijske izazove. Tajne, misteriji, ezoterički ciljevi ili psihološke analize imat će utjecaj na vaš ljubavni život.

Posao i novac

Zbog Sunca i Merkura, vladara Djevice, smještenim u kući posla Djevice, imat ćete puno posla tijekom veljače 2017. godine, ali uspjet ćete sve obaviti kako treba, jer ste marljivi i vješti. Dobra vijest je da će vaš trud, iako iscrpljujuć, biti profitabilan: zasjat ćete u profesionalnom svijetu i napuniti svoje džepove. S druge strane, tijekom veljače imat ćete dosta posla s financijama. Na vrhovima kuća novca Djevice imamo opoziciju između Jupitera i tria Venera – Mars – Uran, koji vas pokreće u svrhu pronalaska metode povećanja zarade, izoštrava vaše radne sposobnosti i instinkt za ulaganja. Rizik je velik, zato pazite! Tijekom mjeseca bit ćete posvećeni domu i imovini.

Zdravlje i moral

Zdravlje će biti važno pitanje tijekom veljače. Planete iz kuće bolesti Djevice podržava Saturn, vladar iste kuće, i nema drugih negativnih utjecaja. Možemo reći da ćete uspjeti riješiti neke probleme. Povoljan je period za obavljanje kontrole i za tretmane ljepote i tijela.

Savjet

Ne trošite novac! Ako morate posuditi, posudite samo za ono što vam treba i za ulaganje, ne za trošenje.

VAGA

Ljubav i veze

Veljača je najstrastveniji mjesec za Vage. U kući parova Vage nalaze se Venera, Mars i Uran, eksplozivna kombinacija, a u kući strasti nalaze se Sunce i Merkur. Vladari tih kuća su dobro smješteni, ali iako je to tako, ova kombinacija je opasna i katkad nemoguća za kontrolirati. Jupiter u Vagi to pojačava s obzirom na to da on ne voli ograničenja. Tijekom veljače u vašem ljubavnom životu sve je moguće: divlja strast, zaljubljenost do očaja, vatreno udvaranje, potraga za boljom polovicom, udruženje snaga s voljenom osobom kako bi postigli nešto posebno, turbulentne ljubavne priče s dramatičnim gestama i bučnim raspravama.

Posao i novac

Suradnje, udruživanja s određenim ciljem, timski rad, ugovori, pregovori, klijenti, natjecanja i rivalstva dio su profesionalnog života pripadnika znaka Vage tijekom veljače 2017. godine. Što god radili, radit ćete s drugima, bit ćete izazvani od strane drugih ili ćete ih morati uzeti u obzir. Partnerstva su stimulirajuća i donose vam financijsku dobit. Vrlo lako se može desiti i da se skrene s pravog puta, zato se prema njima postavite diplomatski i oprezno. Intelektualni, kreativni i komercijalni poslovi donose uspjeh, a putovanja, sastanci, pregovori i razgovori donose vam zadovoljstvo. Dvije pomrčine u veljači povezane su s kućom karijere i posla Vage. To znači da možete očekivati promjene ili obnovu.

Moral i zdravlje

Neptun, Zmajev rep (Južni Mjesečev Čvor) i pomrčina u kući zdravlja Vage – tri su razloga zašto tijekom veljače morate više brinuti o svojem zdravlju, na najbolji mogući način. Postojeće probleme ne odgađajte i ne negirajte nove simptome ako se pojave. Pojačajte imunitet i suzdržite se od sklonosti pretjerivanja u bilo čemu! Ako osjećate da nešto nije u redu, ne odgađajte posjet doktoru.

Savjet

Pobrinite se za svoje probleme i pustite da se drugi bave svojima!

ŠKORPION

Ljubav i veze

Situacija može biti i bolja… Tijekom veljače 2017. godine zvijezde su škrte što se tiče vašeg ljubavnog života. Ne donose vam puno mašte ili romantike i ne omogućuju vam da zakoračite dalje od obaveza. Napravit ćete ono što morate, ne ono što želite. To će tako biti ako nemate puno sreće da se poklopi ono što morate raditi i ono što želite raditi, ako polje posla i obaveza nije povezano s harmoničnim odnosom. Na primjer, ljubavna veza s nekim s posla ili udružene snage u poslu s voljenom osobom ili na neki drugi način ispunjenje obaveza u kojima oboje uživate. Očekujte takve situacije, neće se događati puno više od rutine, ograničenja i frustracija. Ali, ne brinite se, sve ćete nadoknaditi sljedeći mjesec!

Posao i novac

Veljača je posebno zahtjevan mjesec u profesionalnom životu. S Venerom, Marsom i Uranom u kući posla Škorpiona, zaista možete očekivati puno posla. Stres će biti vaš svakodnevni suputnik i suočavat ćete se s hitnim intervencijama, nepredvidivim događajima i u najgorem mogućem scenariju može doći do sukoba i nezgoda na poslu. Unatoč svemu tome, bit će i zadovoljstva. Kada vidite koliko ste toga ostvarili i koliko komplicirane probleme ste uspjeli riješiti, kada iskoristite svoje talente i kreativnost, osjećat ćete se odlično. I još jedna stvar, ne mala stvar – vaš trud bit će nagrađen i više no što možete očekivati. Novac vam pritječe kada vam bude trebao, kako bi kupili stvari za kuću i za druga ulaganja.

Zdravlje i moral

Veljača može biti kritična za vaše zdravlje, a to se odnosi i na one najboljeg zdravlja. Postoji mogućnost od raznih kriza, nezgoda, upala i slično. Vrijeme je da se posvetite sebi, svom zdravlju i da odlučite živjeti zdravijim životom.

Savjet

Ako vozite, budite oprezni! Obratite pažnju kada rukujete sa strojevima, vrućim ili oštrim predmetima, otrovima, zapaljivim ili eksplozivnim sastojcima!

STRIJELAC

Ljubav i veze

Veljača naglašava dvije strane vaše prirode. Venera, Mars i Uran, smješteni u kući ljubavi i seksa Strijelca stimulira vašu divlju, instinktivnu i strastvenu stranu. S druge strane, Sunce i vladar kuće parova, Merkur, prolaze kroz kuću uma i naglašava vašu racionalnu prirodu. Koja će strana prevagnuti? Najvjerojatnije primitivni instinkti i oslobodit će osjećaje kroz nepromišljene akcije. Tek nakon toga će vaš um početi filtrirati i procjenjivati situacije. Moguće je i da ova dva utjecaja djeluju zajedno, na različitim poljima. Racionalan dio vas istaknuti će se u tradicionalnim vezama, a divlji dio vas u novoj ili slobodnoj vezi. Kako god bilo, veljača ima veliki potencijal za snažna ljubavna iskustva.

Posao i novac

Venera – Mars – Uran trio omogućit će da zasjate u punini kroz vaše talente i umjetničku stranu. Na nikad viđen način do sada kreativno ćete izraziti emocije. Iz tog razloga veljača je izuzetna za pokazivanje talenata, promocije, prezentacije i slično. Kombinacija Venera – Mars – Uran mogu donijeti uspjeh Strijelcima koji vole avanture, sport, igre i druge aktivnosti koje uključuju adrenalin, ali mogućnost uspjeha dolazi zajedno sa rizikom. Sunce i Merkur mogu donijeti postignuća kroz studiranje, analize, razne procese, skupljanje informacija, komunikaciju i pregovore. Novac vam pristiže, ali teško ćete ga zadržati i budite oprezni kroz špekulacije.

Zdravlje i moral

Imat ćete puno energije tijekom veljače 2017. godine, više nego prethodnih mjeseci, na fizičkom i mentalnom polju. Fizički ćete se odlično osjećati, a vaš um bit će bistar. Ciljevi će biti jasni. Ovo je odličan period za intenzivan fizički napor, ako izbjegavate ekstremne sportove i aktivnosti kroz koje postoji rizik od nezgoda. Trudnice, budite oprezne!

Savjet

Budite razumni s trošenjem novca!

JARAC

Ljubav i veze

Tijekom veljače 2017. godine, Mjesec, vladar kuće parova ˝pati˝ kroz pomrčinu na polju horoskopa koji donosi frustracije i krizne situacije u vezama. Venera, planeta parova udružuje se s turbulentnim Marsom i Uranom na polju vašeg doma i imovine. Čini se da ćete prolaziti kroz probleme vezano za dom, obitelj i ljubav koje ćete teško moći izraziti ili ćete raspravljati o tim pitanjima samo u privatnom okruženju. Ti problemi mogu biti povezani s financijama ili nekim financijskim pitanjima, kućom ili ulaganjem u zajedničke interese. Najbolji mogući scenario je samo strka oko selidbe ili uređenja doma ili zadiranje u vašu privatnost od strane jedne osobe iz obiteljskog kruga.

Posao i novac

Veljača je aktivan mjesec kada su u pitanju financije. Sunce i Merkur nalaze se u jednoj kući novca Jarca, a pomrčina Mjeseca 11. veljače 2017. godine dogodit će se u drugoj kući novca Jarca. Pomrčina, budući da je dobro smještena, donosi vam sreću po pitanju naslijeđa, sponzorstva ili nagrada, prilike za ulaganje ili neke druge financijske dobiti. Čini se da ćete biti aktivni na polju dobara i nekretnina. Do pozitivnog pomaka i priljeva novca može doći i na polju društvenih i profesionalnih ciljeva, ali sve to postići ćete uz borbu. Ukratko, veljača je zahtjevan mjesec, ali ima veliki potencijal za ostvarenje uspjeha.

Zdravlje i moral

Osjećat ćete se bolje nego prethodni mjesec, ali još uvijek morate biti oprezni pri trošenju energije na razne aktivnosti. Dosta planeta pravi stresne aspekte sa znakom Jarca, pa postoji rizik od iscrpljivanja, napetosti, konflikta ili čak nezgoda. Dobro isplanirajte svoje aktivnosti kako bi lakše prebrodili poteškoće. Zadržite smisao za humor i ne poguravajte stvari. Za vaše roditelje ovo može biti teži period, vezano za zdravlje. Pobrinite se za njih!

Savjet

Budite oprezni s rukovanjem zapaljivim plinovima, predmetima, uređajima, vrućim predmetima, pri montažama i slično. Postoji opasnost od nezgoda ili padova.

VODENJAK

Ljubav i veze

S pomrčinom Mjeseca u kući parova Vodenjaka i vladarem Vodenjaka u istoj kući, tijekom veljače veze će vam biti jako važne. Položaj zvijezda obećava značajne događaje i donosi neočekivane događaje. Pomrčina mjeseca u veljači povezana je s obitelji dobre obitelji i donosi ugodna iznenađenja i pozitivne promjene. Mogli bi upoznati novu ljubav, dobiti potvrdu ljubavi od osobe vaših snova koja osjeća isto prema vama, iskusiti čarobna iskustva i nezaboravne trenutke. Ako ste u vezi, zajedno možete imati postignuća ili će se uspjeh partnera odraziti na vas pozitivno.

Posao i novac

Tijekom veljače 2017. godine, Sunce, donositelj vitalnosti nalazi se u Vodenjaku. U dobrom je aspektu s drugim planetima i možete računati na podršku pri napredovanju, isticanju i ostvarenju uspjeha. Položaj Saturna, tradicionalnog vladara Vodenjaka, omogućava vam podršku u raznim projektima, sreću i popularnost. Merkur, Venera i Mars daju vam mentalnu snagu, kreativnost, sposobnost komunikacije i posebnu moć uvjeravanja. Veljača je dobar mjesec za studiranje, podučavanje, pisanje, proračune i prezentacije. Dosta bi mogli putovati i ta putovanja donose vam zaradu i pustolovinu. Tijekom veljače moguća je i neočekivana zarada, ali ne žurite s donošenjem odluka.

Zdravlje i moral

Tijekom veljače osjećat ćete se odlično. Bit ćete u odličnoj formi i na druge ćete ostavljati pozitivan dojam. Ali, mogli bi lako gubiti strpljenje i biti promjenjivog raspoloženja. Postoji mogućnost nezgoda pri putovanju i zato budite oprezni. Isto tako, pazite pri rukovanju s opasnim predmetima.

Savjet

Provjerite u kakvom stanju je vaš auto!

RIBE

Ljubav i veze

Čini se da ćete tijekom veljače 2017. godine malo usporiti s ljubavnim životom. Najčešći razlog tome bit će što ćete imati druge prioritete koji će vam oduzeti vrijeme pa ćete odnose staviti u drugi plan, na mirovanje. Drugi razlog tome može biti osjećaj nepovezanosti koji dolazi od osjećaja da nešto nedostaje, da se razilazite u mišljenju ili od razočaranja na neki način. To neće biti previše dramatično zato što je vladar kuće parova Riba, iako u lošem položaju, u dobrim aspektima s drugim planetama. Drugim riječima, mogli bi osjećati prazninu. Možda ona dolazi od vas, kako bi doveli u red osjećaje. Ne trebate se brinuti radi toga, neće dugo potrajati, uskoro kreće akcija!

Posao i novac

Veljača 2017. godine dolazi s promjenama u svrhu učvršćenja pozicije i karijere i sređivanja financija. Kutevi financijskih kuća Riba su vrlo aktivni tijekom veljače, što je znak osvještenja i dobivanja jasnog smisla i ciljeva kada se radi o poslu, investicijama i poboljšanju zarade. Upustit ćete se u energične akcije kako bi povećali prihode ili došli do potrebnih izvora. Stvari se pokreću i na profesionalnom polju. Tijekom veljače, u kući posla Riba, dolazi do pomrčine Mjeseca, i vladar kuće posla Riba, Sunce, prolazi kroz pomrčinu i to u vašem znaku. Te pomrčine donose vam dobro, pozitivne događaje, obnovu i neočekivane nove prilike. Uspjeh je pred vama!

Zdravlje i moral

U prve dvije dekade veljače nećete imati previše energije, zato svoju energiju iskoristite mudro. Pomrčina Mjeseca potaknuti će vas da poduzmete određene mjere kako bi poboljšali svoj način života, obavili pretrage ili tretmane koji će vam pomoći da se riješite određenih zdravstvenih poteškoća, poremećaja u organizmu ili neravnoteže. Uvijek postoje rješenja, samo ih morate potražiti!

Savjet

Borite se za nešto korisno: napravite raspored, plan, sastavite listu prioriteta, razradite strategije i tako dalje! Organizirajte se!

Komentari

komentara