Magazin

DIVLJAK POVRATNIK, ROKVIĆ TUKAO I NADU TOPČAGIĆ: Umalo prebio i Ivana Gavrilovića!

Napisao H. H.

BEOGRAD – Pjevač Marinko Rokvić, koji se prije tri dana našao u centru skandala nakon što je na parkingu jednog tržnog centra izudarao Ivana Agbabu i njegovu suprugu zbog parking mjesta, izgleda da ima baš kratak fitilj pošto mu ovo nije prvi put da se fizički razračunava. Rokvić se, kako saznajemo, i ranije sukobljavao s kolegama, pa je tako tukao i Nadu Topčagić, dok je Ivana Gavrilovića zamalo prebio.

Nada Topčagić je ranije ispričala medijima kako je prije 35 godina bila žrtva svog kolege.

 

Batine na turneji

 

– Sve se odigralo u mjestu Novo Selo kod Zagreba, gdje smo bili na turneji. Spremali smo se da krenemo u sljedeći grad, a ja sam djeci koja su se okupila oko našeg kombija davala autograme sa svojom slikom. Onda me je Marinko histerično povukao za kosu i počeo da viče: „Šta nas tu zadržavaš i glumiš ludilo s tim slikama?“ – prepričala je incident pjevačica.

 

Ona je objasnila da mu se žestoko suprotstavila, ali i da ju je Marinko „dobro izudarao“.

 

Bora Drljača, koji je bio svjedok ovog sukoba, kazao je da je Rokvić eksplodirao kada ga je pjevačica nazvala buljavom žabom.

 

– Planirala sam i da ga tužim, ali je bilo kasno kad sam se vratila u Srbiju da mi ljekar pregleda povrede – opisala je Nada kako je izvukla deblji kraj.

 

Nakon ove Topčagićkine priče Marinko je medijima rekao da ne zna šta je tada tačno bilo, ali je u jednoj izjavi ipak potvrdio tuču.

 

– Potukli smo se. Ona me je izudarala. Povrijedila mi je kuk, rame mi je uganula. Još uvijek idem na terapije zbog toga – rekao je Rokvić ranije.

 

Nada Topčagić nije željela da komentariše najnoviji Rokvićev ispad, ali nam je rekla da ona više ne priča s njim.

 

– Nismo u dobrim odnosima, čak mi se nije javio na posljednjem snimanju. Vidjela sam šta se desilo na parkingu sa ovim mladićem i djevojkom, ali bolje da ćutim. Neću ništa da komentarišem. Nemojte da me vučete za jezik – rekla je Nada za Kurir.

 

Sukob zbog izjave

 

I pjevač Ivan Gavrilović ispričao je kako ga je Marinko umalo prebio zato što je komentarisao njegovog sina Nikolu.

 

– Prije sedam-osam godina zvali su me iz medija da prokomentarišem gest Nikole Rokvića, koji je nosio neki nacistički krst. Rekao sam da to nije u redu i da, ako je to istina, neko bi trebalo da ga opomene. Dva dana poslije toga Marinko je izjavio da ga ne zanima moje mišljenje jer sam ja narkoman – kaže za Kurir Gavrilović.

 

On je objasnio da je nekoliko dana nakon ove Marinkove izjave sreo kolegu u tržnom centru i da je tuča spriječena zahvaljujući njegovom prijatelju.

 

– Sreo sam Marinka i upitao sam ga zbog čega me je vrijeđao kad sam ja lijepo dao savjet njegovom sinu. On se razbijesnio i krenuo ka meni da me bije. Gurkali smo se i koškali, pa je moj drug uletio i razdvojio nas. Srećom nije došlo do tuče, inače da jeste, moj drug je sportista i vjerovatno bi Marinko izvukao deblji kraj – prisetio se Gavrilović i dodao:

 

– Ovo što sam čuo da je udario djevojku van svake je pameti i nedopustivo. Ne mogu nasilje da podržavam i neću – rekao je Gavrilović.

Komentari

komentara