Magazin

OSUĐENE SU NA SAMOĆU: ŽENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU SE NIKADA NEĆE UDATI

Napisao H. H.

Njima je najteže da pronađu ljubav svog života.

Prema mišljenjima astrologa, horoskop može da otkrije mnoge aspekte naše ličnosti.

Među njima su i sposobnost za davanje sebe u vezi, održavanje braka i odabir partnera. Dok nekima to ide vrlo lako, drugi jako teško pronalaze osobu koja im odgovara.

Ali, jedan znak ima toliko kriterijuma, da je, nažalost, uglavnom osuđen na samoću. To je žena Jarac.Njen odnos prema životu je realan. Voli postojanost, a ceni samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti u skladu sa njenim shvatanjima. U životu ne voli da gubi vreme na neozbiljne ili bezvredne situacije.

Prezire dokone razgovore. Realista je. Ume tačno da proceni sled pojedinih događaja i sjajan je organizator. U poslu, kao i u životu, ne želi da na svaki način privuče pažnju drugih. Radi diskretno i vredno kao mrav. Samoća je njeno utočište. Sama odlučuje da na neki način živi po strani. Ne bi se moglo reći da je veliki optimista, a život je za nju nešto veoma ozbiljno.

Od partnera ne očekuje mnogo radosti, ne veruje ni u kakva čuda. Kada dobije neku satisfakciju, ne prima je kao obavezu već kao pravi poklon.  Nju nije lako osvojiti. Kod nje ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba.

Žena u znaku Jarca retko doživljava velike ljubavi. Kada voli ili bolje rečeno, kada odluči da to prizna, to se obično događa posle dugog poznanstva sa nekim muškarcem. Ljubav se kod nje sporo i retko rađa.

Kada se odluči da se za nekoga veže, to je za ceo život. Ni vreme ni dugi rastanci ne mogu da poremete njenu ljubav. Njen partner mora da bude maksimalno strpljiv.

Ipak, trebalo bi da se zna da mnoge pripadnice ovog znaka ostaju do kraja života neudate. A one koje se udaju, često to čine u zrelim godinama, više po nalogu razuma, nego po zanosu srca,piše zodijak.rs

Komentari

komentara