Magazin

LOPOV OTKRIO SVE DETALJE: Ovako nam je Kim Kardašijan pomogla da je opljačkamo (FOTO)

Napisao H. H.

Pljačkaš poznat kao Old Omar otkrio je policiji nove detalje…

Spekulisalo se da Kim Kardašijan neće dobiti nazad samo prsten sa dijamantom, ali je nakon novih detalja do kojih je došla istraga sigurno da je i sudbina ostalih komada ukradenog nakita zauvijek zapečaćena.

Da bismo bili sigurni da ga niko neće pronaći odlučili smo sve da rastopimo”, rekao je Old Omar.

On tvrdi da je vjerenički prsten ostao netaknut, ali to i dalje ne znači da će Kim doći do njega. Rijaliti zvijezda je ispričala da su pljačkaši bili nasilni, međutim Old Omar je to demantovao i rekao da nisu upotrebljavali oružje.

Jedino smo je vezali. Nismo željeli da potežemo oružje pred ženom”, rekao je pljačkaš.

S druge strane, Kim je policiji dala iskaz u kome je tvrdila da su joj uperili pištolj u lice…

Planiranje pljačke bilo je jednostavno zbog toga što je Kim na društvenim mrežama otkrivala gdje se nalazi, i hvalila se nakitom koji posjeduje”, potvrdio jeOmar spekulacije medija o tome kako su pljačkaši bez mnogo muke uspjeli da uzmu toliko vrijedan plijen.

Zbog pljačke je uhapšeno devet muškaraca i jedna žena. Kim ne želi da se pojavi na suđenju, a njen suprug Kanje Vest želi da se suoči s pljkačkašima.

Kanje želi da vidi kako izgledaju. Ima mnogo toga da im kaže, i mnogo je bjesan na njih. Defnitivno planira da dođe u Pariz na početak suđenja”, kažu njegovi prijatelji.

KURIR.RS

Komentari

komentara