Magazin

Kendal Džener stavila tačku: Ovom trendu iz 90-ih je konačno odzvonilo

Los Angeles, CA - Kendall Jenner attends the 2014 American Music Awards at Nokia Theatre at L.A. Live on November 23, 2014 in Los Angeles, California. November 23, 2014, Image: 211669390, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM images
Napisao H. H.

Rijaliti zvezda Kendal Džener zvanično je objavila da čokeri više nisu u modi.

Trend koji je vladao 90-tih – nošenje čokera, ponovo je našao svoje mesto u modnoj industriji, međutim izgleda da neće potrajati dugo, jer ga se odrekla i trendseterka Kendal. Naime, ona je na svojoj aplikaciji objavila da čokeri više nisu u modi.

“Jedan trend koji sam iznenađujuće prevazišla, kao i oni koje volim”, napisala je ona na svojoj aplikaciji u postu o čokerima.

„Zabavno je kako trendovi dolaze i prolaze. Jednog trenutka biću super zainteresovana za nešto, a već sledećeg dana biću u fazonu da to ne želim više nikada da vidim. Znam, ja sam nosila čokere sve vreme i nije da ih više ne volim, ali sam jednostavno završila sa njima“, zaključila je rijaliti zvezda. Međutim, Kendal je i dodala da će sa vremena na vreme nositi dijamantske čokere.

Komentari

komentara