Magazin

Ana Nikolić čudom ostala u drugom stanju

Napisao A. K.

Nekoliko dana pred Novu godinu Ana Nikolić saznala je da će imati još jedan, mnogo veći, razlog za slavlje – postaće majka.

Dok joj doktorka 27. decembra nije saopštila radosnu vest popularna pevačica bila je ubeđena da ima neki problem sa štitnom žlezdom koji stvara disbalans hormona. Bila je u šoku kada je čula da će joj se ostvariti najveći životni san, a i lekari su jedva poverovali, budući da su joj, zbog intervencije na jajniku kojoj se svojevremeno podvrgla, ali i njenih godina, rekli da su šanse da prirodnim putem ostane u drugom stanju gotovo nikakve. Zbog toga je planirala da pribegne alternativnim metodama i da na proleće pokuša sa veštačkom oplodnjom, posle najavljenog koncerta u “Kombank areni“.

S obzirom na to da je reč o trudnoći visokog rizika, Ana je odlučila da otkaže sve nastupe, kao i putovanje na drugi kraj sveta, Tajland. Doktor joj je naložio mirovanje i lagane šetnje, a ne bi smela da bude izložena ni najmanjem stresu. Ipak još je u rizičnom prvom tromesečju. Zato se sa suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom uputila na bližu destinaciju – u romantični Rim, grad u kome su se zaljubili jedno u drugo. Odlučili su da se malo odmore od obaveza koje imaju kao članovi žirija u muzičkom takmičenju “Ja imam talenat“.

Komentari

komentara