Magazin

O OVOME SE ĆUTALO! DETALJI OTMICE SINA LEPE BRENE ŠOKIRAĆE JAVNOST

Napisao H. H.

Otmičari osmogodišnjeg Stefana Živojinovića, sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića, pretili su da će “dete vratiti u komadima” ukoliko im ne isplate 2,5 miliona maraka! Bivši šef Službe državne bezbednosti Radomir Marković odmah je obećao pomoć Bobi Živojinoviću, ali prstom nije mrdnuo da se pronađu kidnaperi

Svedočenje Miladina Suvajdžića poznatijeg kao Đura Mutavi, pred Specijalnim sudom u Beogradu, otvorilo je pitanje brutalnih otmica. Jedna od njih je i otmica sina pevačice Lepe Brene i tenisera Slobodana Živojinovića.

– Osmogodišnji dečak, mali Stefan, otet je na Bežanijskoj kosi samo nekoliko dana posle Vuka Bajruševića. Policija već godinama sumnja da iza svega stoje ozloglašeni pripadnici “zemunskog klana”, ali za to nikada nije bilo dovoljno dokaza. Istraga je i danas otvorena, a sumnje za otmicu je možda najbolje opisao penzionisani policajac Mile Novaković u svojoj knjizi. On je opisujući ovu otmicu, na neki način ukazao na bivšeg načelnika DB Radomira Markovića kao čoveka koji bi i danas mogao da odgovori na pitanja ko je oteo Stefana – kaže izvor za “Kurir”.

Otmičari su tada uputili jezivu poruku porodici Živojinović, koja je glasila: “Ako ne uradite kako tražimo, vraćamo Stefana u delovima” – piše Kurir.

Komentari

komentara