Magazin

Naočale, skijaška oprema ili maska za varenje: Što to Kim nosi na glavi?

Napisao H. H.

Kim Kardashian vratila se na društvene mreže, ali i poslovnim obavezama, nakon što je 3 mjeseca izbivala iz javnog života, nakon oružane pljačke u hotelskoj sobi u Parizu

RAZUMIJEMO da je u Dubaiju sunce, ali opet…

Kim Kardashian vratila se na društvene mreže, ali i poslovnim obavezama, nakon što je 3 mjeseca izbivala iz javnog života, nakon oružane pljačke u hotelskoj sobi u Parizu.
No, čini se kako se neki poslovi jednostavno ne odbijaju, a jedan takav starleta je dobila iz toplog Dubaija, u koji se uputila s dečkom svoje sestre Kourtney, Scottom Disickom.
36-godišnja Kim tako je snimljena u zračnoj luci u Los Angelesu u Yeezy čizmicama na petu, trenirci, lažnom piercingu na usni te najvećim sunčanim naočalama ikad, koje su joj prekrivale pola lica, iako su bile prozirne.
Tako su naočale više podsjećale na skijašku masku ili onu za varenje, no svijet je već odavno naučen na njezine nemoguće modne kombinacije, koje su počele otprilike u isto vrijeme kad i njezina veza sa suprugom Kanyeom Westom, koji se posljednjih godina okušava i kao dizajner.

Sad kad se vratila, vjerujemo kako ćemo se nagledati još neobičnih kombinacija, a što nam je pripremila, tek nam ostaje vidjeti.

Komentari

komentara