Magazin

DIVA KAKVU NE POZNAJEMO: Novogodišnja atmosfera JELENE KARLEUŠE uz svekra i svekrvu! (FOTO)

Napisao H. H.

Duško Tošić je stigao iz Istanbula, kako bi proveo novogodišnje praznike uz svoju porodicu, a upravo to je bio jedan od razloga zašto Jelena Karleuša nije htjela da nastupi u novogodišnjoj noći. Kako vrlo malo vremena provodi sa mužem, Jelena je odlučila da se odrekne visokog honorara (budući da su novogodišnje tezge dosta veće) i uživa uz porodicu. U najluđoj novogodišnjoj noći je ugostila i svekra i svekrvu.

Ko bi rekao da je diva kakvu poznajemo, puna energija, uvijek oštrog jezika u najluđu noć ušla sasvim mirno i porodično? I to sa svekrvom i svekrvom.

Jelena je još jednom pokazala kako je njen posao i cjelokupno predstavljanje javnosti sasvm drugačije od mirnog, porodičnog života. Kako je njen muž Duško zbog angažmana u fudbalskom klubu Bešiktaš odsutan od kuće, JK je odlučila da Novu godinu dočekaju porodično. Tamo su bili i Tošićevi roditelji.

Fotografija je osvanula na profilu kod Jelenine majke Divne. Ona se pohvalila fotografijom sa sestrom Danijelom. U pozadinu se vidi prava porodična atmosfera. Za kuhinjskim stolom se nalaze Jelena Karleuša sa suprugom Duškom i njegovim roditeljima. Dakle, za razliku od drugih pjevačica, Jelena se može pohvaliti kako je u Novu 2017. godinu ušla uz najveće bogatstvo – porodicu.

A Jelena je očigledno prva ljubimica svekra i svekrve, čim je zauzela poziciju do njih. Inače, oni su za nju već od ranije imali samo riječi hvale. Kada su novinari jednom prilikom posjetili selo Orlovat u kojem borave, a gdje je Duško odrastao, oni su rekli kako ih Jelena često posjećuje sa unukama Atinom i Nikom. I njihove komšije su ishvalile divu, rekavši kako su oduševljeni s njom i da je sasvim prirodna, te da nije onakva kakva se predstavlja na TV.

Roditelji Duška Tošića ne žele da žive sa svojim sinom i njegovom suprugom Jelenom Karleušom, jer kako oni kažu, najbolje se osjećaju na selu.

Komentari

komentara