Magazin

LJUBAV JE SKUPA: Rada u dugovima zbog Harisa!

Napisao H. H.

Iako je Haris Berković unio radost u život Rade Manojlović, pjevačica priznaje da je ova ljubav skupo košta, pa u 2017. godinu ulazi sa dugovima.

– Staru godinu završavam srećna, ali u novu ulazim s dugovima. Potrošila sam grdne pare na roming. Račun za telefon mi je preko 2.000 eura! To je zato što sam non-stop na vezi s Harisom – priznala je Rada, koja nije mogla da izdrži veliku geografsku razdvojenost, pa je nedavno na nekoliko dana otišla u Ameriku kod dečka, gdje je on bio na koncertnoj turneji.

Mjesecima unazad govorilo se o lošem zdravstvenom stanju pjevačice, zbog čega je njen otac neizmjerno brinuo, a ona često posjećivala psihologe i psihijatre.

Manojlovićeva tada nije željela da govori o svojim problemima, a sada je riješila da prizna da je zaista imala problem koji je, na svu sreću, uspješno rješila.

– Kompletno sam se skinula sa lijekova za smirenje i spavanje. Imala sam tešku psihičku problematiku, ali to je sada iza mene. Tek sad razumijem pušače i narkomane. Oni su robovi poroka. I ja sam bila zavisnik od malih pilula. Nisam mogla da zaspim, hvatala me je panika. Preko veze sam molila medicinske radnike da mi daju lijekove. Za mene je to bio zatvor – ispričala je pjevačica.

Komentari

komentara